segitséget kérnék adrin.patrik10@freemail.hu Én egy 16 éves fiu vagyok már nem birom elviselni ezt az életet édesanyámal lakom középiskolás vagyok szociális segély és családi potlékbol élünk egy testvérem van 5 éves semire nem telik se ruhánk se tüzrevalonk és az élelmiszerröl nem is beszélek nagyonsok adosságunk van egyszoval éheznünk kell nekem már ott kell hagynom az iskolát mert nemtudjuk fizetni és ruhám sincs szakadt cipöbe kekk járnom nem birom tovább már a halálon is gondolkodom mert kistestvérem is csak kilodik most volt mikulás még egy szelet kenyerünk sincs és jön karácsony soha nem volt még egy kis fánk se de ajándék se tüzrevalonk elfogy és megfagyunk most azért irok hogy valaki segicsen rajtunk ruha élelmiszer vagy tüzrevalot elfogadnánk remélem tud valaki segiteni rajtunk nagyon kérem segitsenek csak freemailom van várom bárki segitségét
és a freemail címre kell küldeni a tüzifát meg az ételt?!
Ha komolyan gondban van az illető, (amit nagyon sajnálok) akkor a gyámügyhöz kéne fordulnia, vagy a Vöröskereszthez. Az 5 éves gyereket valószínűleg ismeri a védőnő és a körzeti orvos, tehát tudniuk KELL a problémáról.
2009. dec. 7. 21:39
3/25 anonim válasza:
Azért ez nem ilyen egyszerű. A védőnőt sokszor nem is érdekli semmi, még ha tud is a problémáról. A velünk szeme lévők alkoholisták, öt gyerekük van, 16 macskájuk, a lakásukban egyszer voltam, kifordultam a macskaszarszagtól. A legkisebb gyerek nincs egy éves, és ezt kell szagolnia. A két szülő, hájas, kövér egyszerűen undorítóak. A gyerekeknek meg virít a bokájuk a nadrágból télvíz kellős közepén. A védőnő nyilván tud erről, hiszen a kisbabához járnia kell, mégsem történik semmi. Feljelentést megtettem, nem jöttek még ki.
2009. dec. 7. 21:44
4/25 anonim válasza:
1.Az iskolát nem tudod otthagyni, mert 18 éves korodig tanköteles vagy.
2.A gyermekvédelmisek tudnak AZONNAL segíteni, ruha, étel.
3.Apátok? Ha árvák vagytok, jár az árvasági, ha meg nem akkor a gyerektartás.
4. 5 éves tesód kap ingyen enni az oviban, és te is a suliban.
5. Ruhát oszt a Vöröskereszt, meg a máltaiak, őket kéne megkeresni.
6.Egy email címre semmit se lehet küldeni.
5/25 anonim válasza:
Ezen az oldalon, szerintem, nehezen fogsz tudni segítséget találni.
Ha tényleg ekkora bajban vagytok, keressél fel segélyszolgálatokat! Pl. Máltai Szeretetszolgálatot.
Vagy kérd meg a helyi önkormányzatot, mik vannak ilyesmik a közeletekben!
6/25 anonim válasza:
nekem nem egyértelmű..te kéred a segítséget vagy te találtad ezt a segélykérést?
2009. dec. 7. 22:03
7/25 anonim válasza:
nem tudtok olvasni ti retardaltak? a fiu akinek a segitseg kell nem a kerdezo, csak valaki akit megszallt a joindulat.
2009. dec. 7. 22:04
8/25 anonim válasza:
én már nem hiszek ezekben, annyi becsapás van, és különben is, ha annyira szegény akkor mégis honnan tette fel az internetre? meg tudtommal egy e-mail cím 3 hónapig érvényes (mármint ha addig senki nem látogatja, akkor automatikusan törlődik a rendszerből), és ha ennyire szegények, nincs ideje az e-mail címét nézegetni, meg kétlem hogy kifizetne x száz forintot azért hogy most netezzen x órát
2009. dec. 7. 22:37
9/25 anonim válasza:
Iskolában is tud netezni, előző válaszoló!
2009. dec. 7. 23:21
10/25 anonim válasza:
Az utolsónak:
Igen,sok az átvágás is.De mondjuk internetezni könyvtárból ingyen lehet,még a legszegényebbeknek is elérhető.
Ezzel együtt az Önkormányzathoz és a Máltai-hoz kellene fordulniuk,mert az itt írtak alapján nem megoldható a konkrét segítségnyújtás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!