Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a párod feljele...

Mit tennél, ha a párod feljelentené a lányodat rágalmazásért?

Figyelt kérdés
A 16 éves lányom azt híresztelte, hogy az élettársam szexuálisan zaklatja, emiatt sokan elfordultak tőle. A lányom már bevallotta, hogy hazudott, de már késő mindent hejrehozni. Én tisztában vagyok azzal, hogy bűnt követett el, de az ügyvédem szerint legrosszabb esetben akár letöltendő börtönbüntetést is kaphat. A fiatalkorúak börtöne nem a lányomnak való hely. Tudom, minden szülő ezt mondaná, de komolyan gondolom, hogy ott csak bűnözőket nevelnek és még az is sötétebb lelki világgal jön ki onnan, aki egy nagyon alapos fejmosástól is egy életre megtanulná a leckét. A lányom ilyen, annyira retteg, hogy nyugtatót írt fel neki az orvos, különben aludni sem tudna. A páromat, vagy inkább már volt páromat ezerszer kérleltem már személyesen, telefonon és levélben is, hogy vonja vissza a feljelentést, de csak azt értem el, hogy megfenyegetett, hogy engem is feljelent zaklatásért.
2014. febr. 8. 11:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:
Ilyet nem lehet mondani, hogy ki a fontosabb. Épeszű embernek egy szinten van minden családtag.
2014. febr. 8. 17:03
 52/69 anonim ***** válasza:
Nem te vagy véletlenül akinek a lánya megpofozta a párját mert összevesztek valamin és te még a lánynak adtál igazat? Jól járt a "párod" hogy végre megszabadult tőled.
2014. febr. 8. 17:42
 53/69 anonim ***** válasza:
100%

Az mindenképp jó ötlet, hogy beszélsz mindenkivel,aki elfordult a volt párodtól! Ez a minimum, amit meg kell tennetek a lányoddal. Hisz egy egy ember egész életét tönkreteheti ezzel a hamis történettel! Lehet valaki még így is rosszallóan fog ránézni!

A másik dolog, amit tennék a helyedbe, hogy elővenném a lányom apját, s őt is meg kellene hurcolni, hisz felnőtt ember létére ilyen aljas dolgot tett.

Nyugi, a lányod nem fog semmilyen komolyabb büntetést kapni, szerintem.

Én elhiszem, hogy most anyaként állsz hozzá ehhez a történethez, de neked is meg kell értened a másik oldalt-jelen esetben a volt párodat-

2014. febr. 8. 18:04
 54/69 anonim ***** válasza:

úgy tűnik, legalább azt a büntetést el kell viselnie, hogy az anyját boldogtalanná tette...

kérdés, mennyire őszinte a megbánás. Ha valóban az, akkor kicsit nyugodjatok le, majd ő menjen el a volt párodhoz, kérjen elnézést, és mondja el, de őszintén, hogy sajnálja, és nem gondolta, hogy ekkora bajt okoz, de mivel szeretné, ha te boldog lennél, hát elviseli a pasit és nem bántja többet (nem hiszem el, hogy csak az apja miatt képes lehet egy 16 éves erre, azért ebben a korban már nyiván tisztában van vele, attól, hogy a párodtól megszabadul, az apja még nem jön vissza). De nem vehetitek rossz néven a pasitól, ha nem akar többet benneteket látni.

2014. febr. 8. 18:30
 55/69 A kérdező kommentje:
52. Nem én vagyok.
2014. febr. 8. 18:30
 56/69 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a hasznos tanácsokat, amiket írtatok, már mind megtettük az újságcikk kivételével.

Valamint igenis rossz néven veszem, hogy haragszik rám, mert nem érzem úgy, hogy bármi olyat tettem volna, amiért meg kellene szakítani velem a kapcsolatot.

2014. febr. 8. 18:52
 57/69 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, az a baj, hogy neked határozottan oda kellett volna állnod azok elé, akik ezt beszélték, és elmondani, hogy nem igaz, a lányod hazudott, a párod ártatlan. Esetleg volt egy félmondatod vagy bizonytalanság, amiből azt érezte, hogy megfordult a fejedben, hogy igaz lehet.
2014. febr. 8. 19:00
 58/69 A kérdező kommentje:
Nem, már írtam, csak nem figyeltek. Azonnal elköltözött, amikor másoktól visszahallotta. Ordítozva hazajött, mindkettőnket elmondott mindennek, ami eszébe jutott és esélyt sem adott a magyarázkodásra, sem arra, hogy egyáltalán felfogjam, hogy miről beszél, mert addig nem is tudtam róla. A lányom aznap este vallotta be, hogy mit tett és már másnap elkezdtük a párom nevének a tisztára mosását. Írtam, hogy nagyon rövid lefolyású volt az ügy.
2014. febr. 8. 19:07
 59/69 anonim ***** válasza:
47%

A társadalom szinte kiveti azokat, akik fiatalkorúakat bántalmaznak szexuálisan. Egy életet tehet tönkre akkor is, ha később kiderül, hogy hazudott. El kell költöznie, munkahelyváltás, mindenki elfordul tőle.

Ennek az embernek egy dolog marad egyedül, a bosszú. Hiába kérleled, mert te is szakítottál vele, elhitted te is, nem álltál mellé, most már késő bánat.

2014. febr. 8. 20:00
 60/69 A kérdező kommentje:
Te egyetlen választ képtelen vagy visszaolvasni?
2014. febr. 8. 20:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!