Mit tennél, ha a párod feljelentené a lányodat rágalmazásért?
Az mindenképp jó ötlet, hogy beszélsz mindenkivel,aki elfordult a volt párodtól! Ez a minimum, amit meg kell tennetek a lányoddal. Hisz egy egy ember egész életét tönkreteheti ezzel a hamis történettel! Lehet valaki még így is rosszallóan fog ránézni!
A másik dolog, amit tennék a helyedbe, hogy elővenném a lányom apját, s őt is meg kellene hurcolni, hisz felnőtt ember létére ilyen aljas dolgot tett.
Nyugi, a lányod nem fog semmilyen komolyabb büntetést kapni, szerintem.
Én elhiszem, hogy most anyaként állsz hozzá ehhez a történethez, de neked is meg kell értened a másik oldalt-jelen esetben a volt párodat-
úgy tűnik, legalább azt a büntetést el kell viselnie, hogy az anyját boldogtalanná tette...
kérdés, mennyire őszinte a megbánás. Ha valóban az, akkor kicsit nyugodjatok le, majd ő menjen el a volt párodhoz, kérjen elnézést, és mondja el, de őszintén, hogy sajnálja, és nem gondolta, hogy ekkora bajt okoz, de mivel szeretné, ha te boldog lennél, hát elviseli a pasit és nem bántja többet (nem hiszem el, hogy csak az apja miatt képes lehet egy 16 éves erre, azért ebben a korban már nyiván tisztában van vele, attól, hogy a párodtól megszabadul, az apja még nem jön vissza). De nem vehetitek rossz néven a pasitól, ha nem akar többet benneteket látni.
Az a baj, hogy a hasznos tanácsokat, amiket írtatok, már mind megtettük az újságcikk kivételével.
Valamint igenis rossz néven veszem, hogy haragszik rám, mert nem érzem úgy, hogy bármi olyat tettem volna, amiért meg kellene szakítani velem a kapcsolatot.
A társadalom szinte kiveti azokat, akik fiatalkorúakat bántalmaznak szexuálisan. Egy életet tehet tönkre akkor is, ha később kiderül, hogy hazudott. El kell költöznie, munkahelyváltás, mindenki elfordul tőle.
Ennek az embernek egy dolog marad egyedül, a bosszú. Hiába kérleled, mert te is szakítottál vele, elhitted te is, nem álltál mellé, most már késő bánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!