Mit tennél, ha a párod feljelentené a lányodat rágalmazásért?
Már megbocsáss, de van róla fogalmad, hogy a társadalom mennyire kiveti és elítéli a szexuális bűnözőket? Tisztában vagy vele, hogy akár egy életet is tönkre lehet tenni egy ilyen váddal?
A volt párod teljesen jogosan jelentette fel a lányodat. Hagyd békén, ne kérleld. Rá fér a lányodra egy kis nevelés.
25N
A fiatalkorúak börtöne nem a lányomnak való hely. Tudom, minden szülő ezt mondaná, de komolyan gondolom, hogy ott csak bűnözőket nevelnek
miért, te mit neveltél, ha nem bűnözőt? Amit elkövetett, bűncselekmény...
először elgondolkodnék, mit rontottam el, elbeszélgetnék a lányommal (gondolom, eddig nem igazán tetted), elbeszélgetnék a párommal, ha még nem lépett le...
Teljesen megértem a párodat/volt párodat. Ezzel egy egész életre tönkre lehet valakit tenni.
Hiába nem igaz, utána már minden csak magyarázkodásnak hat az ő részéről.
A lányod meg már 16 éves, nem kisgyerek, tudnia kéne, hogy mindennek van következménye és felelősséget kell vállalnia a tetteiért.
Azt is értem, hogy anyaként te most a lányodat véded. Viszont, akkor kellett volna igazán mellette lenned, amikor ezt az egészet elkezdte, hogy le tudd állítani.
Szerintem tegyél meg mindent a lányodért és állj mellette, akármi is lesz. A volt párodat esetleg úgy meggyőzhetnéd, hogy együtt találjatok ki valami büntetést a lányodnak, amivel ő is egyetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!