Mit tennél, ha a párod feljelentené a lányodat rágalmazásért?
Én a helyedben előkaparnám az apját... Ha tényleg ő adta a lányod alá a lovat, akkor igenis megérdemli, hogy most feleljen érte a lányoddal együtt. Elvileg ő a felnőtt és mégis felhasználja a 16 éves lányát egy jogi következményekkel járó bosszúra... Ez gondolom enyhítő körülmény lenne a lány számára, apuka meg igazán megérdemelne egy leckét, ha felnőtt létére sem tud jobb ötleteket adni egy 16 lánynak.
Persze, a lányod is érdemel büntetést, de én a helyedben nem hagynám, hogy apuka csak úgy elosonjon a következmények elől.
Pedig megérdemelne a lányod a súlyos büntetést és tudod miért?
Egyrészt mert akit megrágalmazott annak az életét tönkre is tehette volna, de ami társadalmilag fontos. Farkast kiáltott és emiatt sokan kezdhetik azt gondolni, hogy az ilyen vádak általában koholtak és rengeteg olyan esetben, amikor valaki tényleg szexuális zaklatás áldozata lesz még neki kell majd a köröket futni, meg bizonygatni, hogy nem csak kitalálta!! Ez nagyon komoly dolog és a valódi áldozatok a nyilvános meghurcoltatás miatt igy is burkolóznak és nem merik feljelenteni az aljadék tetteseket!
Apját szedd elő, de ne bánd a büntetését. Nem kell shegget csinálni a szájából.
Mondjuk ha kisgyerek korától fogva megtanítod, hogy a tetteknek következményei vannak jó eséllyel előbb gondolkozik mint ilyet tesz. Megérdemli azt is, hogy most retteg és a büntetést is nem kell belőle kimenteni különben esetleg az rögzül benne, hogy bármit megtehet és a következő szarból esetleg nem fogod tudni kihúzni.
A börtönt nem hiszem, főleg ha bebizonyítod, hogy apuka volt a felbujtó. Azért se hinném mert első balhé, tehát jó eséllyel megúszhatja felfüggesztettel. A közmunka mellett mondjuk én biztos kötelezném a már említett fényképes újságcikkes bocsánatkérésre -ez jóval nagyobb büntetés mint a közmunka, legalább mindenki megtudja milyen mocsok módon viselkedett.
Apukának meg nem hagynám megúszni jó nagy szemétláda, hogy belekeveri a bajba a saját gyerekét azután meg benne hagyja.
Ez az egész női bosszút sejtet. Szerintem a gyerek felbujtója te vagy, és nem az ex férjed.Hiszen az eredmény egyes egyedül neked kedvezne.
A gyerek meg azért áll közel az idegösszeomláshoz, mert a saját anyját nem bírja a rendőrségen kiadni.
Szerintem a párod nem fog visszamenni hozzád, mindig erre emlékezne, plusz nem tudhatná, mire számítson a jövőben.
A lányod ügyvédje meg gondolom hivatkozik majd apukára, így ő sem úszhatja meg a felelősségre vonást.
Az előttem válaszolót nem értem-mi ebben a kérdezőnek a jó, hogy a lánya hazugsága miatt otthagyta a párja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!