Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a párod feljele...

Mit tennél, ha a párod feljelentené a lányodat rágalmazásért?

Figyelt kérdés
A 16 éves lányom azt híresztelte, hogy az élettársam szexuálisan zaklatja, emiatt sokan elfordultak tőle. A lányom már bevallotta, hogy hazudott, de már késő mindent hejrehozni. Én tisztában vagyok azzal, hogy bűnt követett el, de az ügyvédem szerint legrosszabb esetben akár letöltendő börtönbüntetést is kaphat. A fiatalkorúak börtöne nem a lányomnak való hely. Tudom, minden szülő ezt mondaná, de komolyan gondolom, hogy ott csak bűnözőket nevelnek és még az is sötétebb lelki világgal jön ki onnan, aki egy nagyon alapos fejmosástól is egy életre megtanulná a leckét. A lányom ilyen, annyira retteg, hogy nyugtatót írt fel neki az orvos, különben aludni sem tudna. A páromat, vagy inkább már volt páromat ezerszer kérleltem már személyesen, telefonon és levélben is, hogy vonja vissza a feljelentést, de csak azt értem el, hogy megfenyegetett, hogy engem is feljelent zaklatásért.
2014. febr. 8. 11:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
35%
Mármint a 38-ast.
2014. febr. 8. 14:51
 42/69 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező! Javaslom neked, és a lányodnak, hogy nézzétek meg az "A vadászat" (Jagten) című 2012-es filmet, ami nagyon tanulságos, és egy igen hasonló helyzetet dolgoz fel!

Én egyébként a lány belét is kitapostam volna, mivel egy szexuális bűnözés vádján már semmi sem tud rontani! A gyilkosok, tolvajok, rablók, erőszaktevők megítélése is mind kedvezőbb a társadalom szemében mint egy pedofil szexuális ragadozóé.

De téged is megértelek, az anyja vagy, nem akarod hogy lecsukják és megerőszakolják az őrök és a rabtársai. Egyébként én sem hiszem hogy tényleges letöltendőt kapna.

2014. febr. 8. 15:00
 43/69 anonim ***** válasza:
20%
Nem hiszem el, hogy neked ebből a legfontosabb, hogy egyedül maradsz, és hogy szerezheted vissza a pasikádat.
2014. febr. 8. 15:23
 44/69 A kérdező kommentje:
Minek kellene a legfontosabbnak lenni? A lányomat nem pátyolgatom, azt nem érdemli meg, mégis mi más lehetne még fontos ebben a helyzetben?
2014. febr. 8. 16:03
 45/69 anonim ***** válasza:
23%
Én téged is feljelentenélek zaklatásért.
2014. febr. 8. 16:10
 46/69 anonim ***** válasza:
100%
16 evesen nem fog bortont kapni, sajnos max egy kis ejnyebejnye lesz csak a buntetese....
2014. febr. 8. 16:15
 47/69 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltél vele egyébként arról, hogy mit okozott ezzel?

Mert ez morálisan iszonyú tett, ilyennel megvádolni valakit.

Illetve most mitől nyugtalan? Félti a bőrét, vagy rájött, hogy mekkora kárt okozott? Mert nagyon nem mindegy...

2014. febr. 8. 16:25
 48/69 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, ez természetes és úgy gondolom, hogy tényleg bánja. Az apja telebeszélte a fejét, hogy ha így elűzi a páromat, akkor neki lesz egy új esélye és ismét egy család lehetünk.
2014. febr. 8. 16:43
 49/69 anonim ***** válasza:
43%

En láttam több ilyen filmet,amely igazi történet volt.A filmben is a lány tette "tönkre az anyja életét.Az anya nem igen foglalkozott a lányával, ezért kikezdett a pasival, hogy megszakadjon a kapcsolatuk.Egy másik filmben pedig a pasi beleesett a lányba és még sorolhatnám.Viszont nem kapott egyik sem börtönbüntetést.

Biztos vagy te abban, hogy az exed biztatta a lányodat?Most neked melyik a fontosabb a lányod vagy a párod?Ha a párod,akkor nem hiszem,hogy a lányod melletted fog maradni, de forditva is lehet.

2014. febr. 8. 16:57
 50/69 anonim ***** válasza:
Igaza van a volt párodnak. Majd így legalább megtanulja, hogy másokról nem terjeszthet alaptalanul ilyesmit.
2014. febr. 8. 17:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!