Mit tennél, ha a párod feljelentené a lányodat rágalmazásért?
Kedves kérdező! Javaslom neked, és a lányodnak, hogy nézzétek meg az "A vadászat" (Jagten) című 2012-es filmet, ami nagyon tanulságos, és egy igen hasonló helyzetet dolgoz fel!
Én egyébként a lány belét is kitapostam volna, mivel egy szexuális bűnözés vádján már semmi sem tud rontani! A gyilkosok, tolvajok, rablók, erőszaktevők megítélése is mind kedvezőbb a társadalom szemében mint egy pedofil szexuális ragadozóé.
De téged is megértelek, az anyja vagy, nem akarod hogy lecsukják és megerőszakolják az őrök és a rabtársai. Egyébként én sem hiszem hogy tényleges letöltendőt kapna.
Beszéltél vele egyébként arról, hogy mit okozott ezzel?
Mert ez morálisan iszonyú tett, ilyennel megvádolni valakit.
Illetve most mitől nyugtalan? Félti a bőrét, vagy rájött, hogy mekkora kárt okozott? Mert nagyon nem mindegy...
En láttam több ilyen filmet,amely igazi történet volt.A filmben is a lány tette "tönkre az anyja életét.Az anya nem igen foglalkozott a lányával, ezért kikezdett a pasival, hogy megszakadjon a kapcsolatuk.Egy másik filmben pedig a pasi beleesett a lányba és még sorolhatnám.Viszont nem kapott egyik sem börtönbüntetést.
Biztos vagy te abban, hogy az exed biztatta a lányodat?Most neked melyik a fontosabb a lányod vagy a párod?Ha a párod,akkor nem hiszem,hogy a lányod melletted fog maradni, de forditva is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!