Engeszteljem ki, vagy ő kérjen bocsánatot?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Délután összevesztünk a kedvesemmel. Szüleimmel lakom, pakoltunk a régi szobámban, és megtaláltuk az egyik tolltartómat. Kb 5.-os voltam általános iskolában, tehát kb. 9 éve volt, és a radíromra ráírtam 2 fiúnevet akiket "szerettem". Megmutattam neki, gondoltam jót röhögünk rajta. Tévedtem. Nevetés helyett veszekedtünk. Gyerekes dolog miatt sértődött meg, de én voltam a "hülye", mert megmutattam neki. Kérjek tőle bocsánatot? Vagy várjam amíg ő rájön, hogy hülyeség volt hisztiznie? Majdnem 2 éve vagyunk együtt, egyébként jó a kapcsolatunk. 25 éves.2009. dec. 7. 17:53
1/21 anonim válasza:
Ugyan miért neked kellene bocsánatot kérned? Várj kicsit, nyugodtan főjön a levében. Az viszont elgondolkodtat, hogy egy 25 éves férfi így viselkedik.
2/21 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajta, nekem is rosszul esne, ha azt látnám, hogy gyerekkorában egy XY nevű lányba volt szerelmes.
2009. dec. 7. 18:01
3/21 anonim válasza:
:DDDDDD Hát ti tiszta hülyék vagyok
4/21 anonim válasza:
Egy 25 éves felnőtt férfitől ez elég gyerekes,és abnormális dolog szerintem!
5/21 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is rájöttem. :)
2009. dec. 7. 18:13
6/21 anonim válasza:
De a múltad nem tartozik rá mert nincs következménye nincs gyereked arról nem is beszélve,hogy ötödikes voltál erre nem lehet féltékenynek lenni inkább egy ok arra hogy összekapjatok nem?
7/21 anonim válasza:
Hmm, most bogarat ültettél a fülembe. A férjem oviskori szerelmét másképp hívták, mint engem. Ki is dobom a cuccait az udvarra. De hogy vacsorát nem kap, az fix. :)))
8/21 anonim válasza:
Ez tényleg butaság!Olyan dolog miatt vitatkoztok,amiről senki nem tehet.Akkor még nem ismertétek egymást,de éltétek az életeteket és hát Istenem,találkoztatok ellentétes nemüekkel,akik tetszettek és főleg tinikorban ez egyenlő volt a szerelemmel.A múltat megváltoztatni nem lehet,de ez a gondolkodás,hogy ilyen miatt veszekedni,egyszerűen nem méltó 20-on évesen!!!
9/21 anonim válasza:
18:14 ez nagyon jó no most akkor én is elgondolgodom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!