Meddig működhet így egy házasság?
Az előző vagyok.
Egy idő után abbahagyta, nem tudom miért. Azóta már kárpótolt, de ezt soha nem fogom elfelejteni és soha nem fogom megbocsátani neki. Még ma is néha hozzávágom, ekkor ő csak hallgat.
Szóval én azt mondom, alaposan nézd át a számítógépet és megtalálod a jeleket rajta.
Ha megnyitod az internetet és rálépsz egy oldalra vagy a sajátgépre kattintasz c vagy d meghajtó és utána egy mappára. Akkor jobb oldalon legfelül megjelenik egy od-vissza nyíl és egy kis fekete lefele mutató nyíl. Erre kattints rá akkor legördül és legalul ott lesz, hogy előzmények. Azt nyisd meg és ott megtalálod, majd az aznapi látogatott dolgokat, lapokat a számítógépen. Vagy ajánlom a freekeylogger-t, ami naplózza a számítógépen a történéseket, a konkrét weboldalakat és az időpontokat. Így megtudod, hogy mikor mit csinál.
A lehető legkevesebb időt hagyj neki, hogy egyedül legyen. Csak akkor menj el otthonról, ha ő is elment. Mire hazaér legyél otthon.
Remélem segíteni tudok a tapasztalataimmal. Egy 30 éves 3 gyerekes anyuka.
Szerintem is van valakije. Én is voltam hasonló cipőben. Hiába fogytam le 4 hónap alatt a terhességet, jó ha 2 havonta hozzámnyúlt. faggattam, de tagadott, búskomor lett, és végül annyit mondott, hogy egyedül akar élni, nem bírja, hogy a gerek holmijával van tele a ház. egyedüllétre vágyott. Ezt is elnéztem neki. erdei szállásokra járt. Aztán mikor vérszemet kapott, onnét ment koncertre is. Barátokkal mentünk volna nyaralni a féléves kisgyerekkel, előtte nap bejelentette, h. ő nem jön, de én menjek, nem bír emberek közt lenni. Elveszítette a haverjait is, de nem érdekelte. Aztán mikor elköltöztem a 8 hónapos gyermekkel albérletbe, mert öngyilkossággal fenyegetőzött, h. nem bírja a családi életet, akkor bevallotta, h. van valaki, akit talán mégis el tud képzelni maga mellett. Egy hét múlva este elmentem arra, a nő kocsija már ott állt az udvarban. Kiderült, már egy éve megvan, csak először nem tudta, h. ő nős, mikor lebukott, azzal védekezett, h. amúgy is már válik, csak nekem nem volt hova mennem, ezért voltam ott. Persze lakva nem bírták ki együtt, csak a szürke hétköznapok elől volt jó elmenekülni vele, nyaralgatni, míg a csecsemő otthon sír.
Hidd el, hogy azért tagad, mert nem akar 2 kéz közül a pad alá esni. Mi lesz, ha tőletek megválik, és a másikkal mégsem jön be a dolog? Vívódik talán a lelkiismeret furdalástól is, de ha így folytatja, nem fog kötődni a picihez, és tőled is teljesen elhidegül. Akkor majd könnyebb lesz neki dönteni. Sok férfi csinálja ezt a baba megszületése után. Titkon arra gondol, milyen jó volt a volt barátnőjével, mennyire más élet volt, mint a mostani.
Az enyémazon lovagolt később, h. ő csak lapátolja haza még évekig a pénzt, neki meg nem jut semmi. Pedig sosem hanyagoltam el és frigid sem voltam, de a baba előtt teljesen más volt az élet, én is jól kerestem, sokat alkalmazkodtam hozzá, kiszolgáltam, most meg átfordult a helyzet, neki kellett volna a családjáért dolgoznia, de ebben nem talált semmi örömet. Ilyenkor mindig van egy nő, aki csak arra vár, h. családot tehessen tönkre.
Kitartás, ha meg akarod tartani, hosszú harc lesz, megszenvedsz érte, megkeseríti azt az időszakot, ami életed legszebb szakasza kellene legyen. Sajnos tipikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!