Meddig működhet így egy házasság?
úgy van.
még ma ülj le vele, és ne hagyd magad.
kérj tőle teljes őszinteséget
(ne haragudj, nem a levegőbe beszélek, szerintem is csábítják vagy már el is csábult)
Normális férfi aktív korban párkapcsolatban 4 hónapon keresztül nem tesz ilyet ... Legjobb bizonyíték az "előéletetek" (napi 1x).
Vagy más nő (nagy valószínűséggel), vagy valami baromi nagy gixer (munka, pénzügyek stb.) van a háttérben, de ez utóbbinál meg Te, mint (ugyanaz a szeretnivaló) feleség fix vagy. Számomra maradt az első ...
Hölgyeim, van-e valakinek valami jó kis kikérdezős praktikája????
32/F
A férfiak rendkívül találékonyak légyott-ügyileg. Elég munkaidőben egy órára elkérni egy kollégája lakását, aki közel lakik, és máris ott van a nővel. Nem is egy ilyet tudok. Fizet egy keveset azért, hogy ott lehetnek a nővel.
31/N
Tudom miről beszélsz, én ezen már túl vagyok. 29 éves nő vagyok. 20 évesen született meg az első gyerekünk (a férjem 25 volt, egy tényleg jó ember). A lányunk fél éves volt kb amikor megőrült. Nem ért hozzám, nem sexeltünk, se csók se semmi. Ha én kezdeményeztem elhárított, hogy fáj a feje, fáradt stb. Mondtam beszéljük meg, nekem mindent elmondhat, mondja meg ha van valakije én elengedem. Úgy ahogy te is írtad. De a válasz, hogy nincs semmi baj.
Aztán egyszer nézegettem a számítógépet és a dvd-ket. És megtaláltam az első illetlen dvd-jét. Ezektől a k....któl teljesen be volt kattanva. Kivittem a kisgyereket a babakocsiba az udvarra, közben a kertet rendeztem és amíg kinnt voltam rohant a géphez és kiverte. Elmentem reggel a boltba, és ez idő alatt kiverte, pedig előtte próbáltam hozzá bújni, de elküldött. Eddigre már kitapasztaltam a számítógépet, hogy hol tudom megnézni a rajta történt eseményeket. És minden egyes nap, ahogy egyedül lett a házban, rohant a géphez és verte, egynap többször is ha én elmentem otthonról. Én kértem szépen, hogy hagyja abba, mert ez megmérgezi a lelkét és már függővé vált. És mindent tönkre tesz maga körül, de nem használt. Akkor ordítoztam, toporzékoltam, sírtam, de ez sem használt. Minden illetlen képet filmet letöröltem a gépről, a dvd-ket eltüntettem csak egyet hagytam, hogy nehogy újat szerezzen be amit netán nem találok meg(hogy nyomon tudjam követni, akkor nem lesz benne meg a kényszer az új dvd beszerzésére) Ez nálunk másfél éven át tartott. Én folyamatosan sírtam amikor nem látták. Mire eljutottam volna, hogy elköltözök, (ekkor egy éve nem volt semmi, ezt értsd úgy hogy kb 3-szor voltunk együtt tényleg 5 percig)addigra terhes lettem, mert amikor három-négy hónap után rávettem az együttlétre és elment 5 perc alatt, az egy babát hagyott. És még az új baba sem, változtatta meg. És kb, amikor 6 hónapos terhes voltam akkor hagyta abba.
Szóval, ha őt akarod, akkor az sok időbe fog telleni. Szerintem nem csal meg, hanem rákattant az illetlen filmekre és függő lett. Biztos vagyok benne, hogy nem csal meg, de azt kell mondjam, hogy ez ezerszer rosszabb a megcsalásnál. Mert egy másik személy ellen fel lehet venni a harcot, de itt a saját agya ellen kell harcolnod. Ez ellen annyit tudsz tenni, hogy néha szépen kéred, néha ordítasz, és egy idő után majd felfogja. Ez egy lassú folyamat lesz. Szerintem töröld le a gépéről a k....kat ezzel látja majd, hogy nem tetszik ez neked. És nem kell mondani, hopgy kitörölted, ő majd észre veszi és nem fog szólni róla, mert szégyenli. Nyugodtan mondd el neki a durva véleményedet nem kell kendőzve, nyájasan beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!