Meddig működhet így egy házasság?
Figyelt kérdés
Fiatal házasok vagyunk,van egy 1 éves kisfiunk. A problémám az,hogy a férjem nem hajlandó a szexre 4 hónapja. Ő egyáltalán nem próbálkozi,ha én próbálkozok mindig visszautasít mert fáradt. Sokat dolgozik,elhiszem én hogy fáradt,de 4 hónapon keresztül? Meg ugye van heti 2 szabadnap. Csak a tv és az internet a fontos neki. Kezdem már feladni az egészet2009. dec. 6. 17:24
11/33 anonim 

válasza:

Mit csinal a neten? Egy ferfi nem birja 4 honapig szex nelkul, plane ha elotte napi szinten volt.
A terhesseged alatt hiztal? Bent volt a szulesnel, latta azt?
Mennyit valtoztal te kulsoleg a szulesed ota?
Szedd ki belole, hogy mi a baja, mi nem tudjuk tole megkerdezni. De valami gondja van, mert ez igy nem normalis dolog.
Kerdezd meg tole, hogy miert nem akar veled lefekudni? Miert nem kivan?
12/33 anonim 

válasza:

lehet a neten megismerkedett valakivel és most ott éli ki magát. nagyon gyanús hogy 4 hónapja nincs sex. változtál te valamit az utóbbi időben , esetleg meghíztál ?
13/33 anonim 

válasza:

akkor a vágy megvan hozzá, szóval nem lett "aszexuális".Híztál terhesség alatt/ után? Már bocsi, csak egyes eltévelyedetten gondolkozó férfiak szerint egy nő , illetve anya a nap 24 órájában kívánatos, csinos, üde, és szexi.
14/33 A kérdező kommentje:
Egyszer elkértem a mobilját mert kerestem egy képet,akkor láttam meg hogy tele van a telefonja a volt barátnője és a kolléganője képeivel. (Mindkettőnek van párja amúgy)
2009. dec. 6. 17:46
15/33 anonim 

válasza:

Akkor gondolom a volt baratnojevel es a kolleganojevel is megcsal teged.
Miert nem a te keped van a telcsijeben?
16/33 anonim 

válasza:

Ja, es kitorolted a kepeket a telcsibol? Ha igen, akkor mit mondott a ferjed amikor meglatta? Es ha nem torolted ki a kepeket, miert nem?
17/33 A kérdező kommentje:
Híztam 12kg-ot, aminek a nagyja le is ment,de az alakom azért nem a régi,mivel nemtudom még mindig a régi nadrágokat begombolni
2009. dec. 6. 17:49
18/33 anonim 

válasza:

az hogy valakinek párja van, még nem jelenti azt, hogy nem mehet félre...:o) Ha az én férjem a volt barátnője meg a kolléganői fotóját tartaná a telójában biztos kapna érte, az fix!!!:)
19/33 anonim 

válasza:

ezek után, amit írtál, tuti más nő érdekli :(
nem kérdezted meg, miért vannak a telefonjában azok a képek?! az nem jelent semmit, hogy van párjuk...
ne hagyd, hogy lerázzon, amíg meg nem mondja, mi baja van!
20/33 anonim 

válasza:

1xú a képlet valaki másról, vagy másokról ábrándozik a férjed. Lehet hogy még nem lépett a tettek mezejére, de szerintem nem kell sok hozzá...Most vagy elcsábult vagy csábítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!