Tisztelet a KIVÉTELEKNEK, de miért utálják sokan az anyóst?
Na pont erről beszéltem. Itt is csak azt irják le,hogy az anyós állandoan beléjük köt,semmi nem elég jó.Na de azt nem hogy te h reagálsz erre,biztos vagyok benne hogy el lehet kerülni a feszültséget. Nem kell magadra venni,.nem kell visszaszólni,bunkóskodni,az enyém lesz akkoris az utolsó szó elvet el kell felejteni. valaki nagyon jól leirta,megköszönöd a tanácsokat, esetéleg elütöd valami poénnal,nem engeded hogy az egódat sértse. olvastam egyszer egy nagyonjó olvasmányt a konfliktusokról,sajnos nem emlékszek mi volt a cime.Az nagyon jól összefoglalta,hogy a konfliktus cska akkor alakul ki,ha azt a tudatos fél engedi,ha engeded hogy az egódat sértse sértően reagálsz te is,igy magát generálja a veszekedés.Azonban ha te nem veszed fel,arra a másiknak sincs ütőkártyája,nem fog téged "támadni". Ha ezt sokat alkalmazod a másik fél is tudatos lesz.
A másik meg,hogy nem költözünk egyik szülőhöz sem,illetve szomszédságba sem. Minimum 1 utca távolság a kritérium:-))A két generáció elvei,nevelési modszerei között orási különbség van,és nem egészséges amugysem egyrakáson lakni.
Szerintem a legtobb problema abbol adodik, hogy az anyos mindenbe bele akar szolni!
A meny viszont semmilyen tanacsot nem akar megfogadni, azert sem! De azert sem, es azert sem, mert o az anyos! Ha a menynek az edesanyja mondja ugyanazt akkor az jo, de ha anyos akkor az nem jo!:) Ez szinte mindig igy van.
Szerintem mindket oldalnak engednie kellene, anyosnak megerteni azt, hogy a fiatalok teljesen mas szemelyek, teljesen mas gondolatokkal es erzelmekkel es akarattal es felfogassal, a fiataloknak pedig azt kellene megerteni, hogy anyos nem akar rosszat!
A baj akkor van, amikor egyik sem enged a sajat akaratabol, mindegyik fel eroskodik, erolteti a sajat "okossagat".
Nekem az egyik baratnom rengeteg anyagi tamogatast kap folyamatosan az anyosatol, amikor a baba szuletett pedig mindent megvett az anyos. De megis a baratnom egyfolytaban panaszkodik csak ra.
Nekem nincs anyosom, es en nagyon tudnam ertekelni azt a sok jot amit a baratnom kap tole. Ezert szoktam is mondani a baratnomnek, hogy szegyellje magat, mert igazabol egy szot nem szolhatna az anyosara! Ezzel szemben, az anyagiakat elfogadja (mar teljesen termeszetesnek veszi), viszont amugy pedig csak rosszakat mond ra.
14:59-tokeletesen igazad van!Talan kiegeszitenem azzal meg:ha mind a ket no 'igen hatarozott termeszetu"(szepen fogalmazva)es egyik felben sincs meg a tisztelet a masik irant...nos,ott kezdodik a 'haboru'!En voltam meny is es akarmit -akarhogyan csinaltam az anyosom meg a kakan is megtalalta a csomot...,de par ev mulva anyos is leszek es bizony felek nehogy en is harpia legyek,tudjam elengedni a fiam hogy elje a sajat eletet.
Mindenki a sajat hibajabol tanul de jo ha van a hatunk mogott egy kis segitseg!(erre lennenek az anyosok-a segitseg nyujtasra es nem a 'haborura').
Nem tudom miért utálják a feleségek az anyósokat, csak azt tudom, hogy én miért nem szeretem az enyémet. Az első konfliktus kb. 9 éve volt, amikor azon akadt ki, h. a párom(barátom)miért ölele meg, esetleg puszil meg társaságban
-az egyik sokadik meg az, hogy hogy mertük titokban eljegyezni egymást a tengeren, mikor azt itthon kellett volna nagy hacacáréval!!! 1 órán keresztül orditott, sirt és hisztizett, na és ekkor már visszapofáztam neki az ég világon mindent!!!
-az esküvőkor azon sirt, hogy mennyi dolga van, mert meg kell vennie a saját ruháját. A lagzit mi fizettük és mi szerveztük, nem anyós!!!Ja, és azt még nem is emlitettem, hogy bevittek kocsival a fodrászhoz, majd közölték, h. menjek haza buszon, mert nekik még dolguk van(én voltam a menyasszony, de le sem tojta)...
Most 2,5 éve, hogy összeházasodtunk, és nem érti a drága, h. miért utálok odamenni...Gyerekünk még nincs, de már előre félek...
Szereintetek lehet egy ilyen nőt szeretni???
24/N
Én azért utáltam, mert szép lassan tönkreba*szta a kapcsolatunkat, arról nem is beszélve h olyan hülye volt mint a pic*sa.
Állítom h egy 14 éves lánynak több esze van mint annak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!