Miért van az, hogy szexelni mindenki "képes", a meg senki nem gondol? (Tisztelet a kivételeknek! )
Szia! Hú, de jó, hogy feltetted ezt a kérdést. Ezen most én is elgondolkodom. Engem is érint a kérdés. Nem terveztük a babát, sőt... Szedtem gyógyszert, de mikor elfogyott, nagyon sokat dolgoztam és mindig elmaradt a feliratás(most úgy gondolom, hogy ez volt életem legjobb döntése). Nem védkeztünk, csak félbeszakítottuk. semmi tünetem nem volt, véreztem is valamennyire, nemn gondoltam, hogy terhes vagyok. 3 hónaposan elmentem dokihoz, várandós voltam. Nem terveztük a babát, de mikor mgpillantottam a képernyőn, az egy hihetetlen jó érzés volt. Párom is nagyon örült neki. egy pillanatra nem jutott eszembe, hogy elvetessem. egyébként szeptemberben múltam 21 éves, és imádom a kislányom, és úgy gondolom ez volt életem legjobb döntése.
3,5 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!