Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! (tisztelet a kivételeknek) Miért vagytok oda a roma csajokért, még akkor is ha tagadjátok?
ejha. :) szerintem inkább fordítva igaz.... senki sem szereti a roma lányokat (tisztelet a kivételnek).
volt egy ilyen kérdés asszem így volt, h: baj e ha egy roma lányba vagyok szerelmes? hát azt a srácot nagyon lehurrogták... és nem azért mert letagadjuk :) ez az iazság... lehet hogy fáj de így van :)
Nekem anyukám roma és még soha nem volt gondom a férfiakkal. Igaz, nem vagyok "fekete", a vonásaim sem túlzóak és nem beszélek orrhangon:)
DE szerintem a férfiak elsősorban a szépet szeretik, az már szinte mindegy, hogy szőke, vörös vagy fekete.
Pasi vagyok, és szerintem sem igaz így ez az állítás, a szép illetve jó nő független a rassztól. Ilyen alapon sokan mondhatnák, hogy a legjobb nők a japánok (asian fetish), vagy a latinok (olasz nők) blabla. Szerintem a magyar lányok a legszebbek és a legjobbak! :) ez nem hízelgés, elég sokfelé megfordultam a világban és nagyon sok gyönyörű lányt/nőt láttam, de ha azt nézem, hogy fogom magam kimegyek az utcára és megnézem az első 20-30 szembejövő hölgyet akkor bizony messze nálunk kapnák a legtöbb "de csini" vagy "jól néz ki" értékelést!
És bizony a magyar lányok közé beleértem a roma lányokat is. És köztük is vannak ugyanúgy pasi döglesztő, mint igénytelen, elhízot vagy csak szimplán átlagos, esetleg csúnya. Annyiban van talán igazságtartalma az állításnak, hogy a roma lányokban van valamiféle természetesség a szexualitás irányában, mondhatni gátlástalanság, valahogy jobban hangsúlyozzák a női oldalukat és ezt jobban használják is ami erotikusan bizony vonzó tud lenni. Ez a különbség valószínűleg kulturális eredetű és ettől a nem roma pasik valahogy többet gondolnak kapni egy ilyen kapcsolattól. De a fennt leírt gondolat is csak egy nagyvonalú általánosítás és biztos nem igaz ha külön-külön vetnénk össze egy roma és egy nem roma nőt! :)
Szigorúan szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!