Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! (tisztelet a kivételekne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! (tisztelet a kivételeknek) Miért vagytok oda a roma csajokért, még akkor is ha tagadjátok?

Figyelt kérdés
Sokak szerint a legjobb nők a romák, még akkor is, ha esetleg utálja a romákat, de egy nőt simán meg. Na. Ezt nem értem. Mi olyan jó, esetleg különleges bennük?
2009. jún. 2. 09:44
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

érdekes kérdés,szerintem inkább kevesebb férfi van oda a roma lányokért,elvi kérdésből.Hisz roma hagyományokat teljesíteni kell,a jó tágas család előtt meg kell felelni stb stb..

Én személy szerint kevés olyan párt tudok ahol az egyik fél roma lenne

2009. jún. 2. 19:05
 12/22 anonim ***** válasza:
46%
Az már zoofília. Kikérem magamnak ezt a gyanúsítgatást, az egész magyar férfitársadalom nevében. :D
2009. jún. 2. 19:31
 13/22 A kérdező kommentje:
én azt vettem észre, hogy rettentő sok férfi meg van őrülve a roma csajokért. valószínűleg azért, mert mindegyikbe benne van a k.va, és ezt mutatják, hangsúlyozzák, úgy öltöznek stb. aztán szerintem jó könnyű prédának tartják őket, illetve teljesen gátlástalanok a szexben, amit a férfiak szeretnek, mindent mindenhova, bárhol mármikor bárkivel, meg na igen a bőrszín, hogy feketék.
2009. jún. 3. 22:13
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha így gondolod, akkor fordulj orvoshoz. Nem lehetilyen szinten általánosítani. Gondolom elhagytak egy roma csajért, azért mondod ezt.

Mint már többen elmondták, nem a származás a lényeg, hanem az, hogy szép-e..

28/F

2009. jún. 4. 09:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Egy roma csaj is lehet igényes és szép, és egy nem-roma csaj is lehet igénytelen, csúnya. Nem lehet ekkorát általánosítani, hogy ezért-azért a roma csajokat szereti minden pasi.. (mellesleg nekem nem szempont hogy hova lehet bedugni, vagy hogy mennyire kirívóan öltözködik valaki, de még az sem hogy fekete mert az menő. bár gondolom ezekután velem van a baj szerinted:D)
2009. jún. 4. 13:42
 16/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem hagytak el roma csajért!!! (ha még is így lenne, meg is érdemli, nem sírnék miatta), csak a úgy összességében látom a pasikon hogy majd kiesik a szemük ha látnak egy ribancos cuccba lévő roma csajt. ennyi az egész, ezért kérdeztem. mindegy milyen a feje, az ápoltsága, csak azt nézik, hogy ribancos cuccba van e és fekete.
2009. jún. 5. 22:01
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért tagadja aki tagadja mert a romák megitélése olyan amilyen(lop,csal,hazudik,gyilkol) az egész világon ha csak egy népcsoport lenne és nyugiban volnának akkor simán válalhatóak lennének.Az,hogy az esetleges roma bnőm becsületes családbol származik az totál nemérdekel senkit mert attolmég roma és majd belőlleis kijön a vérszava.És igen izgató,hogy qrvás meg kreol.
2009. jún. 9. 13:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, ha nem roma csaj van ribancos ruhába öltözve pontosan ugyanúgy megnézik..
2009. jún. 9. 14:33
 19/22 anonim ***** válasza:
az nem roma hanem cigány és csak a cigányok annak értük
2009. jún. 10. 15:09
 20/22 anonim ***** válasza:
52%
Hosszú fekete haj benne piros szallag,vörös armani poló csillámos felirattal,virágmintás hosszú szoknya,rozsaszinű zokni,aranypántos papucs.Olyan furin gerjesztő.
2009. jún. 17. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!