Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! (tisztelet a kivételekne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! (tisztelet a kivételeknek) Miért vagytok oda a roma csajokért, még akkor is ha tagadjátok?

Figyelt kérdés
Sokak szerint a legjobb nők a romák, még akkor is, ha esetleg utálja a romákat, de egy nőt simán meg. Na. Ezt nem értem. Mi olyan jó, esetleg különleges bennük?
2009. jún. 2. 09:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Magyar nők a legszebbek!

Én sosem voltam oda egy roma lányért sem, és ezt nem tagadom, miért tagadnám, hogyha bejött volna valamelyik?

2010. jún. 5. 18:30
 22/22 anonim ***** válasza:

Az én apám nem azt mondom, hogy oda van a roma nőkért, de eddig két nőt mutatott be nekünk, mindketten romák voltak. Az egyikkel még mindig együtt van. Nem nagyon látszik rajta, bár neki csak az anyja roma. Elég szegényes körülmények között élnek, pl nincs fürdőszobájuk, viszont ez a nő olyan tiszta, pedáns! A nagyanyám tiszta szégyen mellette, retkes, koszos, büdös, meg még piál is...

Apám élettársának vannak rokonai, na azok már nem ilyenformák, kicsit úgy megrendültem egyszer azon, apám milyen jól elvan köztük, viszont közben mégis boldog, Úgyhogy nem igazán érdekel már kivel él együtt, elfogadtam.

2015. dec. 9. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!