Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hibáztatják sokan a...

Miért hibáztatják sokan a harmadik felet?

Figyelt kérdés

Pár kérdéssel lejjebb is írt egy nő, hogy a sunyi szomszéd el akarja csábítani a párját. De könyörgöm...! Csak azt az embert lehet elcsábítani, aki hagyja magát.

Ha jó a kapcsolat két ember között egyik sem fog kikacsintgatni belőle, tehát fölösleges félni ilyenektől. Nem?

2014. jan. 31. 08:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Nem olvastam el a válaszokat, elnézést, ha ismétlődik!

Az első mondat, ami eszembe jutott: könnyű Katit táncba vinni, ha ő is akarja!

Én azt gondolom, hogy ha a párommal jó a kapcsolatunk, bárki nyomulhat rá!

Butaságnak tartom a harmadikat hibáztatni, nem ő él kapcsolatban, nem ő "szeret" minket, nem ő neki kell a szemünkbe nézni. Mit érdekli?! És igaza van, nem mindenki ilyen ember, de van, aki szabadelvű és ez nem ellenünk irányuló nézet. El kell fogadni.

Sokkal inkább a férjünktől nem kell elfogadni azt, hogy ő partner volt ebben.

Sok nő azt gondolom, hogy azért hibáztatja a harmadikat, holott tudja, hogy nem csak ő volt a ludas, mert könnyebb a szívének így, hogy jaj szegény férjem, rámozdulsz és férfiből van. Enyhítő körülmény, áltatják és becsapják magukat!

Aki reális és erős, az el tudja fogadni, hogy itt csak is a férje árulta őt el, teljesen ki tudja vonni, hogy ki volt vagy mi volt az, akivel ezt megtette.

Más kérdés, ha ez a nő az én vagy a család jó barátja.

2014. jan. 31. 10:06
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Abban az esetben szerintem hibáztatható /okolható a 3. fél ,ha tudván tudja ,hogy akit meg akar magának kaparintani az foglalt ..na azok gerinctelenek !!! Hány nő hangoztatja,hogy ők kifejezetten élvezik a csábító szerepét ,és nős férfiakra vadásznak ! Akkor azokat ,nem kell hibáztatni ?! Igen ,a férfi is ugyanúgy hibás de az én szememben a "nő" is !
2014. jan. 31. 10:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Látom különböző vélemények vannak. Valaki meg nagyon leszavazott mindenkit. Érdekes...
2014. jan. 31. 10:51
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
én személy szerint mindig hibáztatom a harmadik felet, sőt. tudni, hogy két ember kimondottan kapcsolatban él, és oda belepofátlankodni, az undorító. és igen, akit vinni lehet, az szintén egy visszataszító ember, ha kapcsolatban, házasságban él valakivel, de már nem érdekli az illető, de nem lép, hitegeti a másik felet. és igen, gyakran a megcsalt fél is hibás, kár tagadni... de sajnos sok esetben nem, mielőtt bárki ezért leszavazna, találkoztam már én olyan esettel, hogy a megcsalt fél ideális körülményeket biztosított, csak ezt a kedves párja természetesnek vette egy idő után, és mert mert neki épp olyan kedve volt, lelépett valaki mással. szerintem az ilyen esetek mind visszataszítóak, egy embert két másik teljesen semmibe vesz.
2014. jan. 31. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
41%

4: Meg is csalt a párod vele?

Ha nem, akkor nincs ügy, ez a legjobb példa, hogy egy jó kapcsolatot nem lehet szétzúzni kívülről. Ebben az esetben a 3. fél nem is lett 3. fél, hiszen nem volt vele kapcsolata a férjednek.

Ha pedig megcsalt, akkor az a nő talán sokkolóval leterítette a párod, megbilincselte és megerőszakolta?

2014. febr. 1. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!