Miért nem engedi anyukám, hogy a barátommal aludjak?
A leírtak alapján nem látszik értelmes indok, hogy ne aludhass együtt a barátoddal. Ilyenkor két dolog lehet a háttérben. Vagy anyukádnál van valami esetleg érthető, de mindenképp irracionális belső ellenállás a dolog elfogadásával kapcsolatban, vagy van egy olyan ok, amit itt nem említettél meg. Ad absurdum olyan ok is lehet, amiről te sem tudsz. Tippelgetni meg nem szeretnék.
"Miért nem engedi anyukám, hogy a barátommal aludjak?"
"Már sokat beszéltem erről vele, de ő hajthatatlan"
Ha sokat beszéltél vele erről, csak mondott is valamit, hogy miért. Gondolom kommunikációtok értelmesebb volt a "nem lehet, kislányom" illetve a "de, anyu, lécci-lécci" ismételgetésénél.
Amúgy az ilyen probléma kezelésére:
Ha anyukád mond egy kifogást (NE VITATKOZZ!):
-ha ezt a problémát megoldanánk, akkor aludhatnék vele? (Persze, nevezd néven a megoldást - csak én most általánosan fogalmazok).
Másik kifogás
-ha ezt a problémát is megoldanánk, akkor aludhatnék vele?
Újabb kifogás
-ha ezt a három problémát is megoldanánk (TÉTELESEN), akkor aludhatnék vele?
Jó eséllyel célhoz érsz. Lényeg, hogy te partner vagy a megoldásban. Jó eséllyel megenyhül, de legrosszabb esetben is pontosan fogod tudni, mi az akadály.
Aztán mehet a telefon a párodnak: "Tasziló, ma este átjössz vacsorázni, de előtte levágod a bajuszod; felveszed a narancssárga I LOVE REZSICSÖKKENTÉS feliratú pólót; jó estét öreganyámmal köszönsz, és éjjel szexelünk!" :)
anyukád maradi. nálunk is ugyanez a box ment 10 éve. Állandó komoly barátom volt, nagyon jól tanultam, semmi értelmeset nem tudtak mondani a szüleim, mint azt, h "ilyet nem való, nem illik, mit szólnak as szomszédok, nem, mert azt mondtam". ők is tudták, h szexelünk, és még a tabiról is tudtak, de a begyöpösödött tekervény nagy úr.
Állítsd kész tények elé. Anyu, este ott alszom Taszilónál. TElefon kikapcs. úgysem megy érted.
29N
1. Hát biztosan azért nem szeretné, hogy nálatok aludjon, főleg ha nem túl nagy a lakás, nincs két fürdő stb..., mert kellemetlenül érezné magát egy számára "idegen" férfi jelenlétében. Mégis csak az ős lakása (is), van aki nem szívesen alkalmazkodik otthon. Meg adott esetben fél, hogy meghallhat valamit.
2. Hogy miért nem engedi azt, hogy barátodnál aludj, azt nem tudom, biztosan fél, hogy eztán majd hozzáköltözöl és ő egyedül marad.
1.-es esetben meg kell értened az ő álláspontját. 2.-es esetben pedig mondhatod, hogy ne haragudjon, de most a barátodnál alszol, itt és itt el tud érni ha kell, ekkor és ekkor jössz. Majd elmész és kész. Pár alkalom után meg fog nyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!