Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy 27 éves nő egy 24 éves fiúval alapít családot?

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 21:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Azért elég röhejes, hogy sok ember inkább lemond a boldogságról is, csak azért, hogy a társadalmi "elvárásoknak" megfeleljen. Hol van az elő írva, hogy a férfinak idősebbnek kell(!) lennie?
2014. jan. 30. 15:13
 32/34 anonim ***** válasza:
93%

Ja, a csaj 27 évesen "nő", a pasi meg 24 évesen "fiú". Jó hogy nem fiúcska. :'DDDD

Am én 27 vagyok, a "fiúm" 20... erről ennyit. És aki nem tudja, azt hiszi egykorúak vagyunk.

Ja és hogy később én vén banya leszek? Hát nem hiszem, elég ha megnézzük anyámat, akivel 51(!) évesen akarnak huszonévesek flörtölni, és 15 évet is letagadhat. És rá ütöttem hálistennek :P

2014. jan. 30. 15:20
 33/34 anonim ***** válasza:
90%
És ha még nem lenne elég a megbotránkoztatásból, 3 éve vagyunk együtt :O Juj, én perverz >:)
2014. jan. 30. 15:22
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

32:33

Hiába pattogsz itt, attól még nem lesz igazad!

Egy kiélt idősebb nőnek, rutindolog elcsábítania egy olyan lúzer fiúcskát,

akinek még soha életében nem volt egyetlen barátnője sem, és ezért anyakomplexusa van!

Sok ilyen beteges nő van mostanában...

2014. jan. 30. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!