Mit gondoltok arról, ha egy 27 éves nő egy 24 éves fiúval alapít családot?
17-es.
A nőt és a gyereket ki tartja el,amíg nem dolgozik,észlény?
Én 29 vagyok, a párom 24. Amikor összejöttünk ő volt 15 én 19. Sokkal fiatalabbnak nézek ki, így fordulhatott elő. Akkor sem látszott a korkülönbség és most meg már annyira sem. Az meg nem érdekelt, hogy mások mit gondolnak. Mostanában az miatt van veszekedés, hogy ő eljegyzést, esküvőt, gyereket akar, én meg még nem. És 24 éves korban már nem fiú...
szerinten ha titeket nem zavar a korkülönbség, akkor vágjatok bele. Manapság már nem ritka hogy a pasi a fiatalabb. A munkatársam 9 évvel idősebb a párjánál aki szintén munkatárs. 1hónapig téma volt, hogy összejöttek,aztán már senki nem foglalkozott vele, elfogadtuk hogy ők együtt boldogok.
#21, a nő leginkább is önmagát (dolgozik vagy GYED) a gyereket meg közösen - "észlény":(
(ha meg valamelyik rászorul valamiért, akkor a másik)
Nekem az összes párkapcsolatomban a párom volt a fiatalabb, a férjem is 5 évvel az...
Kérdező, te miben vagy érintett, ki vagy te, a nő vagy a férfi? Bár mindegy, ilyen gyepes aggyal :)
A barátnöméknél a nö 38 éves, a férfi 34 most és 14 éve élnek együtt.
Soha senkinek nem volt probléma, hogy ki az idösebb meg fiatalabb, de eleve nem is feltünö.
sztem a kerdezo, aki ilyennel raer foglalkozni, az inkabb a sajat eletet tegye rendbe, es ne azt bantsa akik rendbe vannak.
nekem 20 on evesen 30 as bnom volt, ne ez volt a szakitas oka.
ismerosomeknel a lany 7el idosebb, van 1 szep kisbabajuk, es koszonik szepen, jol megvannak!
azt h 10 ev kulonbseg felett felhozzak, meg azt mondom, de h 3 ev az vicc, kedves kerdezo.
Anyósom 55, apósom 52 éves. Több mint 25 éve házasok.
Mellesleg ha te szeretnéd a "fiút", akkor nem kérdezgetnél ilyet. Innentől fogva adott a dolog... ha neked ez így nem tetszik, vagy cikinek érzed.. akkor lehet lépni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!