Mit gondoltok? Egy 32 éves nő esetében már késő családot alapítani?
Vagy megtalálni azt a férfit, akivel leélné az életét?
A nő gyönyörű és kedves, értelmes. Sok férfinek tetszik, csak nem mernek közeledni felé.
Szerintem nincs késő :)
Van aki 40 évesen szül gyereket.
Dehogy is, miért lenne késő. Engem most hagyott el a 30 éves párom és valószínű pont a Te korosztályod lenne nekem való, így gondolom mások is így vannak ezzel.
39F
Egy hasonló cipőben járó hölgyismerősöm 33 évesen találta meg élete párját, szóval nem lehetetlen.
De ha gyönyörű, kedves és még értelmes is, akkor valami biztos van, amiért ezidáig nem "kelt el"...
Nem én vagyok, hanem az egyik rokonom. Csak múltkor mondta nekem, hogy ha eddig nem talált senkit, könnyen lehet, hogy később sem fog.
Amúgy tényleg gyönyörű, nagyon sokat ad magára. Talán kicsit távolságtartó férfiak terén, meg sok pasi azt hiszi, hogy már van valakije, így nem közelednek felé.
ez már nem úgy megy mint 50 éve h 20 évesen már 2 gyerek lóg a nők nyakán.sokkal inkább 30 körül kezdik mostanában az emberek,addigra valamilyen anyagi biztonságot már meg tudtak teremteni maguknak(régen elment valaki a gyárba és onnan ment nyugdijba)
30 éves vagyok énis nemsokára,de még nem is tervezem h családot alapítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!