Mit gondoltok? Egy 32 éves nő esetében már késő családot alapítani?
Vagy megtalálni azt a férfit, akivel leélné az életét?
A nő gyönyörű és kedves, értelmes. Sok férfinek tetszik, csak nem mernek közeledni felé.
én 32 éves vagyok és most tervezem felbontani az eljegyzésemet, mert remélem, hogy nem késő mást találnom.
sajnálatos, hogy ebben a korban ez már kérdéses dolog :(
ebben a korban...basszus úgy beszéltek mintha nyugdíjasok lennétek! :S fiatalok vagytok,előttetek az élet!
egy 30 éves nő
Hát akkor én inkább meg se szólalok 27 évesen. :) Nemhogy párom sincs, de most fogom befejezni a sulit, és elkezdeni az életet.
Olyan jó ilyeneket olvasni, írjatok még pozitív történeteket! Egyébként én is azt gondolom, hogy nincs elkésve az ember, csak néha mégis elbizonytalanodom, pl. mikor a gyakorit olvasom. Itt mindenkinek van párja 20-on felül, az az érzésem sokszor.
Ráadásul múltkor megkaptam egy 20 éves lánytól, hogy ő nem szeretne 27 évesen ott tartani, ahol én. Nem rossz szándékkal írta, de nagyon rosszul esett, főleg, hogy én biztatni akartam, és azért hoztam fel a magam példáját (hogy én 27 vagyok, és lám, mégsem vagyok úgy elkeseredve, mint ő).
Pff... hát ez nem jött össze. :D
27/N
Ha egészséges vagy,figylesz magadra,akkor még 40 évesen sem késő.
Szerintem baromira beteges mikor még magukkal sem tisztában lévők emberek kötik össze az életüket 30 alatt.
Igazán 30 felett alakul ki,hogy mire is vágysz,mire megtalálod rá a partnert,lehet leszel vagy 35,és mire gyerek is lesz,akár 40 is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!