Mit gondoltok arról, ha egy 27 éves nő egy 24 éves fiúval alapít családot?
Szerintem nem....
Bár én ebben nőttem fel,mhiszen mint írtam édesapám fiatalabb.
Nekem is a párkapcsolataim 1 esetet leszámítva velem egykorú( pár hónap különbség) férfival volt, a férjem is velem "egyívású"
:)
Amúgy kikről van szó?
Az hogy te milyen butaságokon filozofálsz magadban,egyéni szociális probléma.
A nők annyiban felnőttebbek hogy már 18 évesen tudnak családot alapítani(szülni). A férfiaknak ehhez viszont meg kell szerezni az egzisztenciát ami nem megy pár év alatt..
A férfiak nem az eszükért választanak minél fiatalabb nőt,hanem a kinézetéért.
"A nők annyiban felnőttebbek hogy már 18 évesen tudnak családot alapítani(szülni). A férfiaknak ehhez viszont meg kell szerezni az egzisztenciát ami nem megy pár év alatt.."
Mi van? Ahogy a nő tud szülni 18éves úgy a férfi is tg gyereket csinálni, ahhoz nem kell ész csak tenni nem kell ellene. Egzisztenciát meg miért kellene a férfinak jobban megteremteni mint egy nőnek? Mégis hol élsz.
Mostanában egyre több olyan nő van, aki már nem kell egy "hozzá illő" pasinak,
ezért ráfanyalodnak a "kisfiúkra".
Csak éppen az nem jut eszükbe, hogy amikor a fiúból egy sármos és körülrajongott férfi lesz, belőlük már egy lelakott öregasszony!
Lehet lepontozni kínotokban, de ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!