Élettársi kapcsolat mikor hogyan?
Figyelt kérdés
Nem világos ez nekem egyeltalánm Párommal nyáron lesz 5éve hogy együtt élünk. Nem jegyeztettük be hogy élettársak vagyunk,mi egymást annak tartjuk. Ha most akarnánk ezt megtenni mikortól számítanánk annak?Csak mikor jegyzik vagy a tényleges időtől? És ha nem jegyeztetjük,páromat éri valami ne adj isten meghal?
Nem hajtok a pénzre csak kíváncsi vagyok.
2014. jan. 27. 16:56
21/25 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok.Párom nem akar esküvőt.Így maradt ez.Azért jó,hogy van közjegyző előtt hivatalos élettársi papír mert sosem tudni mikor lesz még bármi jó.Ezzel tudom a legkönnyebben igazolni,hogy 12 éve élettársak vagyunk.
22/25 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy már5éve vagyunk együtt,fél év után költöztem hozzá. De lakcím szerint csak a gyerek születése előtt vagyok ide bejelentve. Előtte nem tartottuk fontosnak és rendesen szülői ház volt az állandó lakcímem. Tanúk nyilván vannak,hiszem a munkahelyünk közös,bérlet... És anyós meg a többiek is. Szóval ez nem gond. Hová kell fordulni ha jegyeztetni akarunk?
2014. jan. 30. 22:32
23/25 anonim válasza:
Közjegyzőhöz mi is ott csináltattuk.
24/25 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a segítséget mindenkinek! :-)
2014. febr. 1. 00:21
25/25 anonim válasza:
Szivesen:)És azt is írjátok bele,hogy már 5 éve együtt vagytok mert ha nem akkor csak az aznapi dátumtól lesztek élettársak amikor megcsináljátok ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!