Hany komoly kapcsolatod volt?
Hany komoly kapcsolatotok volt ,hany ferfivel novel eletel egyutt?Meddig tartott a kapcsolat?
Arrol beszelgettunk ha minden komoly kapcsolat egy hazassag lett volna akkor sokan sokszor hazasodtak volna.
A férjem előtt 1 pasival éltem együtt, valamivel több, mint 2 évig tartott az a kapcsolat. A leendő férjemmel 26 évesen ismerkedtem meg, 32 voltam, amikor házasodtunk, azóta is együtt élünk, 39 éves vagyok.
Persze, előttük is voltak barátaim, volt, ami több évig tartott, de nem éltünk együtt, nem is terveztünk házasságot, azok amolyam tini/diákszerelmek voltak inkább.
2
1,5 év nem éltünk együtt
5. Éve tart, szervezzük az esküvőt...úgyhvremélem több nem lesz...( 3 éve élünk együtt)
Volt előtte hosszabb (6 hó)kapcsolatom is de komolynak ennek ellenére sem mondanám...
eslo 5 ev 3 egyutt elve
masodik 10 ev eletars
harmadik 2 ev kapcsolat nem laktunk egyutt
negyedik (nr 1 ujra )hazassag 5 eve
*1.5 évig, ő volt az első olyan értelemben - csak ezért veszem a komolyak közé...
*2.5 évig, terveztünk majd X év múlva összeházasodni, de nem találtam benne meg azt, amitől boldog lettem volna...
*Az Igazi,2.5 éve tart, 2 éve együtt élünk és 3 hónap múlva esküszünk.
24N
1. Első szerelmemmel egy évig jártunk, nem éltünk együtt
2. Első férjemmel 7 évig voltunk együtt
3. Válás után volt két 1 éves kapcsolatom, nem éltünk együtt.
4. Mostani férjemmel 13 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!