Három éves fiam apja az előbb telefonált, hogy úton van idefelé és lakhatna e nálunk pár napig. Mit tegyek?
Az asszony elzavarta otthonról, nincs hová mennie. Ez a pasi megőrűlt. Én a párommal és a gyerekkel lakom, nincs több hely nálunk. Ti hogy oldanátok ezt meg?
A gyereket három év alatt ötször ha látta.
Csak gratulálni tudok a gondolkodásodhoz. Elhiszem, hogy nem akartok veszekedést, de mégis ki veszekedne? Te a jelenlegi pároddal, a párod az ex-szel, te az ex-szel? Ha az első verzió áll fenn, tehát te be akarod fogadni, ő meg nem, akkor a jelenlegi kapcsolatodnak nem sok jövője van. Ha az utóbbi kettő, az meg ne érdekeljen. Rúgd/rúgjátok ki!!
Szép jövő, ha beköltözik. Gondolj bele, a gyerkőc elkezdni kérdezgetni, hogy ki az a bácsi, mit keres itt, tényleg ő apa? ...borul az eddigi családi idill.
Aztán apuci elkezd visszaélni a helyzetével, befurakodik az életetekbe, (moshatsz, főzhetsz, takaríthatsz utána), és nem tudod majd elküldeni, mert majd a gyerek is kérlel, hogy maradhasson. A párod egyre nehezebben fogja viselni, és jó eséllyel az egyik pasi menni fog, nem biztos, hogy az ex. Mi lesz a következő lépés, az ágyadba is beengeded?
Hihetetlen, hogy egyesek mennyire nem tudnak nemet mondani, és mások hülyesége miatt szúrják el az életüket.
39: "Fordított esetben is ugyan ezt mondanátok ha nektek nem lenne hová mennetek?:D"
Először is én látogattam volna a gyerekemet és nem három év alatt ötször. Innentől kezdve teljesen más a két eset.
Ne hivatkozzon a közös gyerekre, ha addig nem foglalkozott vele.
Nálam lehet fogadni, téteket kérem tegyék meg!
Szerintem befogadták. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!