Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Három éves fiam apja az előbb...

Három éves fiam apja az előbb telefonált, hogy úton van idefelé és lakhatna e nálunk pár napig. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az asszony elzavarta otthonról, nincs hová mennie. Ez a pasi megőrűlt. Én a párommal és a gyerekkel lakom, nincs több hely nálunk. Ti hogy oldanátok ezt meg?

A gyereket három év alatt ötször ha látta.

2014. jan. 27. 14:18
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
21%

nem ő az első, nem az utolsó, takarózzon be, és semmi baja nem lesz pár éjszaka

Basszus minusz tizenfok van, megfagy az utcán, ennyire nem lehettek empátianélküliek:D

2014. jan. 27. 14:29
 12/59 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel minél hamarabb a párodat. Igaza van annak, aki azt javasolta, hogy ne egyedül legyél, amikor megérkezik.

Ha nincs hová mennie, az az ő problémája. Ha az asszony így kidobta, hogy még arra sem hagyott lehetőséget, hogy keressem magának szállást, akkor valami nagyon nincs rendben vele. Mivel 3 év alatt összesen ötször tolta oda a buksiját a gyerekhez, a gyerek számára ő egy vadidegen ember, nem hiszem, hogy jó lenne beköltöztetni hozzátok.

Keress gyorsan valami olcsó panziót, ahol pár napig-hétig meghúzza magát, (esetleg kifizetitek az első 1-2 napot) amíg talál albérletet, vagy rokont, aki befogadja.

Semmiképp ne menj bele. Ez őrültség, senkinek sem lenne jó. Sem neked, sem a párodnak, sem a gyereknek.

13/59 anonim ***** válasza:
100%

2. a 4-nek.

Nem írtam, hogy vadállat, de a kérdező nem lehet egy határozott, karakán nő, ha nem küldte el már az első telefonhíváskor a búbánatba.

A többség ilyen esetben közli, hogy "Ide? Ide aztán te nem! Keress más megoldást. Szeva!"

Ő mit tesz?

Elfogadja tényként, hogy hozzá tart az exe, és nála akar lakni pár napig. Szerintem nem elég határozott ahhoz, hogy ha a pasi be akar menni, akkor sokáig nemet tudjon mondani.

A mostani párját gondolom nehezebben tudja meggyőzni a gyerek apja, milyen jogon is szeretne náluk lakni.

14/59 anonim ***** válasza:
0%
10 Ne légy embertelen.Tőle származik a gyereked, azért gondolkodj már egy cseppet:)
2014. jan. 27. 14:30
 15/59 anonim ***** válasza:
100%

" Hiába mondtam neki hogy ne jöjjön..."

Ez nem így megy. Nem vagy köteles senkit se beengedni a te és a párod lakásába. Nem és kész, nem nyitsz neki ajtót, amíg haza nem ér a párod. Ha viszont beengeded őt, és még pátyolgatni is akarod, akkor magadra vess. Ilyen eszement dologhoz két ember szükséges...

Mondjad neki, hogy tehet egy szívességet.

2014. jan. 27. 14:31
 16/59 anonim ***** válasza:
100%
De mégis mi az, hogy a lakásodba csak úgy kijelenti, hogy beköltözik? Mégha csak néhány napot állít, abból lehet sokkal több is. Szerintem ne engedd be, vagy csak annyi időre, hogy megbeszéld vele a helyzetet személyesen, de mindenképp legyen otthon a párod meg lehetőleg 1-2 férfi akik kiteszik szépen ha gáz lenne.
2014. jan. 27. 14:31
 17/59 anonim ***** válasza:
93%
Nehogy már a gyerek miatt kelljen befogadni. Érdekes, hogy három évig évente 1-2 alkalommal jutott eszébe a gyerek, most meg az apasággal takarózik. Menjen az ilyen a fenébe.
2014. jan. 27. 14:32
 18/59 anonim ***** válasza:
100%
Felhívtad a párodat? Csak akkor engedd be, ha ő is otthon lesz és majd ő lerendezi, hogy ne cuccoljon be hozzátok.
2014. jan. 27. 14:35
 19/59 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen megoldottam gey hasonló helyzetet, megmondtam neki, hogy nem és hogy nincs vele semmi bezsélnivalóm, el is kotródott azonnal. Évekig a gyerekek felé sem nézett, gyerektartást nem küldte, azután egyszercsak ő is be akart költözni hozzánk.
2014. jan. 27. 14:37
 20/59 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ja. Az apasággal takarózik, miközben köszönőviszonyban sincs a szülőséggel? Az ilyet még ki is röhögném, ha elpanaszolná, hogy kidobta az asszony.

15-ös voltam.

2014. jan. 27. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!