Három éves fiam apja az előbb telefonált, hogy úton van idefelé és lakhatna e nálunk pár napig. Mit tegyek?
Az asszony elzavarta otthonról, nincs hová mennie. Ez a pasi megőrűlt. Én a párommal és a gyerekkel lakom, nincs több hely nálunk. Ti hogy oldanátok ezt meg?
A gyereket három év alatt ötször ha látta.
nem ő az első, nem az utolsó, takarózzon be, és semmi baja nem lesz pár éjszaka
Basszus minusz tizenfok van, megfagy az utcán, ennyire nem lehettek empátianélküliek:D
Hívd fel minél hamarabb a párodat. Igaza van annak, aki azt javasolta, hogy ne egyedül legyél, amikor megérkezik.
Ha nincs hová mennie, az az ő problémája. Ha az asszony így kidobta, hogy még arra sem hagyott lehetőséget, hogy keressem magának szállást, akkor valami nagyon nincs rendben vele. Mivel 3 év alatt összesen ötször tolta oda a buksiját a gyerekhez, a gyerek számára ő egy vadidegen ember, nem hiszem, hogy jó lenne beköltöztetni hozzátok.
Keress gyorsan valami olcsó panziót, ahol pár napig-hétig meghúzza magát, (esetleg kifizetitek az első 1-2 napot) amíg talál albérletet, vagy rokont, aki befogadja.
Semmiképp ne menj bele. Ez őrültség, senkinek sem lenne jó. Sem neked, sem a párodnak, sem a gyereknek.
2. a 4-nek.
Nem írtam, hogy vadállat, de a kérdező nem lehet egy határozott, karakán nő, ha nem küldte el már az első telefonhíváskor a búbánatba.
A többség ilyen esetben közli, hogy "Ide? Ide aztán te nem! Keress más megoldást. Szeva!"
Ő mit tesz?
Elfogadja tényként, hogy hozzá tart az exe, és nála akar lakni pár napig. Szerintem nem elég határozott ahhoz, hogy ha a pasi be akar menni, akkor sokáig nemet tudjon mondani.
A mostani párját gondolom nehezebben tudja meggyőzni a gyerek apja, milyen jogon is szeretne náluk lakni.
" Hiába mondtam neki hogy ne jöjjön..."
Ez nem így megy. Nem vagy köteles senkit se beengedni a te és a párod lakásába. Nem és kész, nem nyitsz neki ajtót, amíg haza nem ér a párod. Ha viszont beengeded őt, és még pátyolgatni is akarod, akkor magadra vess. Ilyen eszement dologhoz két ember szükséges...
Mondjad neki, hogy tehet egy szívességet.
Amúgy ja. Az apasággal takarózik, miközben köszönőviszonyban sincs a szülőséggel? Az ilyet még ki is röhögném, ha elpanaszolná, hogy kidobta az asszony.
15-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!