Három éves fiam apja az előbb telefonált, hogy úton van idefelé és lakhatna e nálunk pár napig. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az asszony elzavarta otthonról, nincs hová mennie. Ez a pasi megőrűlt. Én a párommal és a gyerekkel lakom, nincs több hely nálunk. Ti hogy oldanátok ezt meg?
A gyereket három év alatt ötször ha látta.
2014. jan. 27. 14:18
21/59 A kérdező kommentje:
Itthon van a párom, nem tudom miből gondoljátok azt, hogy nincs. Na mindegy...
Azt mondta az én dolgom, hogy mit csinálok, ő enbe nem szól bele. Szerinte nem kellene a gyerek előtt veszekedni.
2014. jan. 27. 14:44
22/59 anonim válasza:
Remélem nagyobb az aktuális párod, és el tudja intézni!
23/59 anonim válasza:
22 Nah megint egy bizonyiték, hogy a pasik némelyikében több emberség van mint sok nőben:D
24/59 anonim válasza:
Ez nem emberség, meg kell verni! Ne tolakodjon be más privát szférájába, ha eddig nem tette!
25/59 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit fog hozzá szólni a gyerek.
2014. jan. 27. 14:48
26/59 anonim válasza:
Mond a gyerek apjának, hogy menjen a szüleihez,vagy a testvéréhez...hozzátok ne jöjjön..Szegény gyerekednek rossz lenne így hidd el.
27/59 anonim válasza:
Abból gondoltuk, hogy nincs otthon a párod, mert rettentő mulya módon kezeled a dolgot. A párod se semmi. :D Vagy kamu kérdés, vagy komolyan ennyire debilek vagytok. Remélem az előbbi.
28/59 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem ez annyira fura. A párod azt mondja, ő ebbe nem szól bele? Hogy-hogy? Nem az ő életébe (is) csöppenne be az ex? Nem zavarná, ha odaköltözik?
Egyébként kinek a lakásában éltek, a tiedben, vagy közösben?
29/59 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem vagyunk debilek, de most minek veszekedjen a párom? Hamarosan itt lesz a gyerek apja.
2014. jan. 27. 14:57
30/59 anonim válasza:
majd csináljátok pár napig hármasban
érdekes egy fószer a párod is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!