Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Három éves fiam apja az előbb...

Három éves fiam apja az előbb telefonált, hogy úton van idefelé és lakhatna e nálunk pár napig. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az asszony elzavarta otthonról, nincs hová mennie. Ez a pasi megőrűlt. Én a párommal és a gyerekkel lakom, nincs több hely nálunk. Ti hogy oldanátok ezt meg?

A gyereket három év alatt ötször ha látta.

2014. jan. 27. 14:18
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
A fazon mondja, hogy nincs más választása. A válaszolók rengeteg egyéb opciót felsoroltak.
2014. jan. 27. 15:54
 42/59 anonim ***** válasza:
1%
Nyomjad a mínuszt, akkor is emberségből nullák vagytok, csak tudnám minek nektek gyerek,vagy hogy viselkedhettek velük, ha azzal az emberrel igy bántok akitől származik.:D
2014. jan. 27. 15:58
 43/59 anonim ***** válasza:
78%
Kíváncsi vagyok, mi lesz.
2014. jan. 27. 16:01
 44/59 anonim ***** válasza:
97%

Ma fogadjátok be az otthonotokba, húzzátok meg magatokat, etessétek, szolgáljátok ki és utána utaljatok a bankszámlájára is, hisz szegénynek biztos nincs pénze se.

Mi az, hogy hogy oldanám meg? Megmondanám, hogy oda nem teszi be a lábát.

Ha egy normális emberről lenne szó, aki élt-halt volna a gyerekéért és jó viszonyban váltunk volna el, más lenne a helyzet. De akkor is elvárnám, hogy kérje, hogy had húzza meg magát nálam pár napig, ne csak közölje, hogy ő cuccol hozzám.

2014. jan. 27. 16:51
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

Menjen szállodába, közben keressen albérletet.

Oldja meg.

Menjen valamelyik rokonához.

Ne engedd meg, hogy beköltözzön, mert rámehet a házasságod az ilyen élethelyzetekre. Aztán utána meg hogy paterolod ki tőletek?

Fölösleges konfliktusokat teremtene, ami anélkül nem lenne.

2014. jan. 27. 17:33
 46/59 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy a gyereked apja.

A másik tény, hogy semmi közötök egymáshoz.

Neked saját családod van.

Uccu neki, irány a szálloda, vagy albérlet, vagy a pályaudvar váróterem, vagy a hajélktalan szálló átmenetileg, amíg megoldja.

Ne légy hülye!

Ha a párod normális, akkor úgy kirakja, hogy a lába sem éri a földet.

2014. jan. 27. 17:36
 47/59 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális viszonyban lennétek és nem sz*rna a gyerekére, akkor azt mondom pár nap belefér. Persze, ha megkérdezi és nem kijelenti.

De így biztos, hogy nem.

2014. jan. 27. 17:50
 48/59 anonim ***** válasza:
90%
Na mi lett?
2014. jan. 27. 17:59
 49/59 anonim ***** válasza:
100%
Bezárnám az ajtót, és nem engedném be. Ha veri az ajtót, vagy hisztériázik, vagy bármi, akkor ráhívnám a rendőrséget. Akkor lenne is hol éjszakáznia.
2014. jan. 27. 19:12
 50/59 anonim ***** válasza:
92%
Én nem engedném be,és csak a hozzáállása miatt! Lehet hiteltelenez tőlem,mert pont voltam ilyen helyzetben,ill.hasonlóban. A párom exe került ilyen helyzetbe. A gyereküket mi neveljük a közös gyerekünkkel,így tartom vele én is a kapcsolatot.(énés az ex a nő). Szóval,felhívott,h.feljöhetne e netezni,mert valamit meg kéne néznie gyorsan és ő messzebb lakik a munka helyétől mint mi. Persze,mondtam,gyakran jön a gyerekért,hozza-viszi,tényleg normális a kapcsolatunk. Láttam,h.lakásokat néz,kiírt párat,félrevonult telefonálni. Nem járt sikerrel...én nyitottam,mondtam,h.maradjon pár napig,tud a gyerekével aludni,elférünk szűkösen. 3napig volt itt,reggeltöl estig grohangált,megoldotta! De! Nem úgy nyitott,h.na ő akkor jön! A párom meglepődött rajtam,de azt mondta,h.ő kért volna meg,h.engedjem meg,így megkönnyítettem a helyzetet. A te exed nem gondolom,h.könnyíteni fog az életeden! Majd gatyában mászkál,mint aki otthon van,a párod forr majd dühében,és te fogsz szívni!!!
2014. jan. 27. 19:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!