Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig csináljam ezt így?

Meddig csináljam ezt így?

Figyelt kérdés

Lassan 1,5 éve jövedelem nélkül van a párom. Együtt élünk. Szerencsére én elég jól keresek, így nincsenek nagy problémák, mert a számlákat tudjuk rendezni és telik kajára is. Viszont Ő sehogy sem talál munkát. Rengeteg helyen volt állásinterjún, de végül egyik sem sikerült. Nem okolom ezért. Csak nem tudom hol lehet meghúzni egy határt.

A barátok szerint nem jó hogy eltartom. De én szeretem őt és nem akarom kitenni emiatt. Csak azt is látom, hogy hiába dolgozok, nem jutok/jutunk egyről a kettőre. Csak éldegélünk.

2014. jan. 27. 11:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Mit tanult a párod? Te nem tudnál munkát keresni neki?
2014. jan. 27. 15:44
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

"Az asszisztensi munkák privát véleményem szerint, ha tisztességesek, akkor legtöbbször előre le vannak egyeztetve."

Most megoldást keresel vagy kifogásokat?

Több helyen dolgoztam asszisztensként, mindenhova fejvadász cégen keresztül kerültem be, és senkit nem ismertem. Vidéki vagyok és Pesten dolgozom lassan 10 éve.

Nagyon el vagytok tévedve, először a "szerinted jó életrajz", most meg a totálisan téves "privát véleményed". Mondjuk mindenki magából indul ki...

A hülyeségen nem lehet segíteni.

Nem lehet, hogy ha eddig nem jött össze, mégis a párodban meg a gondolataitokban van a hiba?

2014. jan. 27. 17:23
 33/37 anonim ***** válasza:

Biztonsagi ornek nokent is lemehet es szinte azonnal kapna munkat a tanfolyam elvegzese utan.

Egy recepcion vagy hasonlo helyen.

2014. jan. 27. 17:26
 34/37 anonim ***** válasza:
Másfél év alatt azért remélem munkaügyiben is regisztráltatta magát. Sok helyre így vesznek fel embereket (pl minimum 6 hónapja regisztrált, stb.), valamint manapság RENGETEG tanfolyamot indítanak a munkaügyikben, amiért pénzt is fizetnek. Nem sok, de mégis valamennyi, a párod nem unatkozna és nem érezné magát "tehetetlennek", valamint sok esetben ha közben talál munkát, ki is szállhat belőle minden kötelezettség nélkül. Ja és nem utolsó sorban ha végigmegy rajta, új szakmája is lehet!
2014. jan. 31. 17:50
 35/37 anonim válasza:
75%

Szia!

Ne haragudj! Nem akarlak megbánatani, de ez egyszerűen lehetetlen, hogy ha valaki nagyon akar, akkor ne találjon magának munkát másfél év alatt. Ha nagyon érzékenyen érint ez a pár mondat, akkor ne olvass tovább!!

Én egyedülálló anyuka vagyok. Dolgoztam irodában, gyárban, mikor a gyerek kicsi volt, (5 hónapos korától) akkor vittem babakocsiban, miközben takarítottam reggel 4-től 7-ig. Most megint gyárban dolgozok, utána megyek takarítani. Igaz, fizetnem kell a babysitterért, mert se tesóm, se szüleim, és ez nem ideális a gyereknek, de egyszerűen nincs választásom. Ha vki eltartana, lenne mit ennem és lenne fedél a fejem fölött, nem nekem kellene fizetni az albérletet, kaját, stb., akkor én is kevesebbet dolgoznék, és nem hajtanék ezerrel, h találjak valamit.

Nem a wc takarítás, vagy más házában való glettelés, festés, kerítésjavítás volt az álmom, miközben közgáz végzettségem van, de ez nem a lehetőségek világa.

Nem szabad magunkba roskadni, még akkor sem, ha vki mindig kirángat belőle. Nagyon sok erőt, kitartást és sikert kívánok a változáshoz mindkettőtöknek!

2014. febr. 7. 11:43
 36/37 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Én is keresek most munkát, és annyi olyannal találkozom ahol se tapasztalat, se végzettség nem kell. Nem akarom elhinni, hogy a párod nem talál magának egy ilyet... Ha más nincs, ott a közmunka! Szégyen sepregetni az utcán? Anyám elvállalta, és mindenki büszke volt rá, még az utcán is sokan odamentek hozzá, hogy "gratuláljanak" hogy ezt fel merte vállalni! És nem is volt megerőltető munka sem. De egyébként tényleg ha nagyon akarná, 100%, hogy lenne már munkája!
2014. febr. 7. 13:58
 37/37 anonim ***** válasza:
gödöllő,tesco üzletsor,vodafone,tegnap láttam kiírva hogy munkaerőt keresnek
2014. febr. 27. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!