Meddig csináljam ezt így?
Lassan 1,5 éve jövedelem nélkül van a párom. Együtt élünk. Szerencsére én elég jól keresek, így nincsenek nagy problémák, mert a számlákat tudjuk rendezni és telik kajára is. Viszont Ő sehogy sem talál munkát. Rengeteg helyen volt állásinterjún, de végül egyik sem sikerült. Nem okolom ezért. Csak nem tudom hol lehet meghúzni egy határt.
A barátok szerint nem jó hogy eltartom. De én szeretem őt és nem akarom kitenni emiatt. Csak azt is látom, hogy hiába dolgozok, nem jutok/jutunk egyről a kettőre. Csak éldegélünk.
4-es vagyok, és én is Dunakeszin lakom:)
Munka szempontjából talán ez a legszerencsésebb környék az országban. Ismerőseim körében el van terjedve a mondás: Itt csak az nem dolgozik, aki nem is akar. Én ugyan nem vagyok túlképzett, de volt, hogy megszűnt az egyik munkahelyem, és a következő héten már kezdtem egy új helyen. Ugyan nem álmaim munkahelye volt, de gondoltam, addig jó lesz, amíg nem találom meg, amit szeretnék. Pedig a férjem jól keres, de nem akartam eltartott lenni. 15 éve élek itt, de eddig sosem voltam munka nélkül, és most vagyok az ötödik munkahelyemen. Pedig nálam az a kikötés, hogy az állás Dunakeszin legyen, hogy ne kelljen utazgatnom.
2 barátnőm is van, akik túlképzettek, és pár hónap alatt találtak a végzettségüknek megfelelő állást, igaz, Budapesten.
Úgyhogy azt mondom ismét, tanulmányozzátok át azt az önéletrajzot és kozmetikázzatok rajta.
Én az önéletrajzát nézném át, jól meg van az írva?
Jobb esetben nem a te meg az ö pénze van hanem a ti pénzetek, ha már együtt éltek.
Én láttam már az önéletrajzát, szerintem jó. Volt vele munkaerő közvetítőnél is, az adott neki pár tanácsot és az alapján korrigált még rajta.
Nem beszéltem arról, hogy én pénzem, meg övé. :D
Nálunk ez úgy működött régen, hogy a rezsit feleztük, a kaját megvettük, nagyjából felesbe, de inkább én abba többet fizettem és ami maradt, azt mindenki magára költhette ha akarta. Most amit én keresek az szinte mind a közösbe kerül.
A "szerintem jó" az kevés. Nálad ő már nyert a casting-on, a munkavállalóknál meg 1,5 év alatt egyszer sem. Nyilván van oka, de ez lehet a megjelenése, az öltözködése, a beszéde (stílus vagy tartalom) vagy bármi más. Ha eljut az interjúig, és mégsem kapja meg az állást, akkor a személyes benyomáson kell javítania.
Azt gondolom, hogy 1,5 év után el kellett volna vállalnia a "2 hetente megújuló" szerződéssel járó munkát is. Legfőképpen azért, mert ha közben beesik egy jobb meló, 2 héten belül munkába állhat ott. Addig meg több a semminél.
"Dunakeszin élünk." Én is.
Ahogyan az egyik válaszoló írta, itt csak az nem dolgozik, aki nem akar. Nem hiszem el, hogy 1,5 év alatt semmilyen munkát nem talált... Ideje lenne kicsit máshol keresni a probléma okát, mégpedig a párodban!
nem is értem, hogyan fordulhat meg valaki fejében, hogy kiteszi emiatt a párját...
Ha betegésg miatt soha többet nem tudna dolgozni, akkor is kiraknád?
Nem dobnám ki. Dehogy merült fel bennem. Mások akartak erre biztatni, de szeretem.
Csak ezt a mélypontot nem tudom hogy éljük túl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!