Hogy csináljam? Mit tegyek?
Hát, ez így elég nehéz történet. Egyrészt, ha a párod elköltözik a mamától, nem lesz aki ellássa, vagy legalább figyeljen rá. Tehát vagy neki kellene napi szinten látogatni, vagy nem tudom...Túl szép sem lenne, ha azok után, hogy felnevelte, lelépne tőle, mert a mami kicsit nehezen elviselhető pl agyérelmeszesedés miatt.
Egy 6 órás, hitellel terhelt fizetésre 2 személyes albérletet fenntartani, majdnem lehetetlen. Ugyanis hiába akarsz munkát találni mielőbb, a tény pillanatnyilag az, hogy nincs sem munkád, sem jövedelmed. Én csak azt tudom javasolni, hogy egyelőre halasszátok el az összeköltözést. Keress munkát ezerrel a párod lakóhelyén, és ha valami stabil lehetőség kínálkozik, akkor költözz. A világ legnagyobb szerelmét is tönkreteheti a nélkülözés, és a pénzhiány. Főleg úgy, hogy nektek még nincs tapasztalatotok abban, hogy ezt külön külön, vagy együtt hogyan tudnátok elviselni. Tudom, hogy nem ilyen ötletekre vágysz, de ez a felállás így nem sok jóval kecsegtet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!