Félek megmutatni, hol lakok, cikinek tartom a környezetemet a párom előtt. Hogy csináljam?
A mai napon jön el a párom hozzám először, nálam alszik. Ő jómódú családból "származik", nagyon szép nagy családi házuk van, mindent megkap, nem dolgozik, mert nincs rá szüksége.. Mi egy panellakásban lakunk, amikor csak tudok dolgozok azért, hogy tudjuk miből szépítgetni a lakást, ám mivel anyukámnak most mondott fel a munkahelye, így jelenleg csp-ből, gyerektartásból, egyebekből + az én munkáimból tartjuk el a családot. Nincsenek szép bútoraink, plazma tévénk, egyéb extráink. Félek megmutatni, milyen lakásban lakunk, félek, emiatt lefog nézni.
Azt mondja szeret, de sok férfi a családi háttér alapján is dönthet...
Segítség!!?
Ha a plazmatévé alapján választ párt, akkor ne sajnáld.
Tényleg ennyire gyökérnek tartod a párod, hogy ez alapján fog megítélni?
Nálunk fordítva van.
Meg sem fordult a fejemben, hogy azon gondolkozzak mennyi idősek a bútorok vagy hogy hány cm a tv átmérője. Akkor voltam először hosszabb időt együtt a családjával, izgultam hogy elfogadjanak, hogy mindenkivel beszélgessek.
Csak a szobájában néztem körül úgy igazán.
Minden rendben lesz, ne aggódj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!