Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek megmutatni, hol lakok,...

Félek megmutatni, hol lakok, cikinek tartom a környezetemet a párom előtt. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

A mai napon jön el a párom hozzám először, nálam alszik. Ő jómódú családból "származik", nagyon szép nagy családi házuk van, mindent megkap, nem dolgozik, mert nincs rá szüksége.. Mi egy panellakásban lakunk, amikor csak tudok dolgozok azért, hogy tudjuk miből szépítgetni a lakást, ám mivel anyukámnak most mondott fel a munkahelye, így jelenleg csp-ből, gyerektartásból, egyebekből + az én munkáimból tartjuk el a családot. Nincsenek szép bútoraink, plazma tévénk, egyéb extráink. Félek megmutatni, milyen lakásban lakunk, félek, emiatt lefog nézni.

Azt mondja szeret, de sok férfi a családi háttér alapján is dönthet...

Segítség!!?

2012. júl. 16. 14:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem értem... ilyen gondolatmenet alapján te felnézel rá, mert plazmatévéje és új bútorai vannak?
2012. júl. 16. 14:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Valamilyen szinten felnézek rájuk, mert nekik hasonló gondjaik voltak az életben, nehéz volt nekik is, és még is most itt tartanak. Nagyra becsülöm őket, mert kitartóak voltak...

De itt nem ez volt a kérdés.

A többieknek is köszönöm a válaszokat, sokat segít!

2012. júl. 16. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is paráztam anno ilyenen.

Tudod mi lett belőle? Annyira tetszett neki itt,hogy amikor összeveszett a szüleivel,ideköltözött,és azt mondta,itt sokkal jobb mint a szüleinél,akkor is ha ott csilivili minden,itt régiek.(még tanultunk akkor,ösztöndijunk leadtuk anyámnak)

2012. júl. 16. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen komoly szót használsz a barátodra, mint a "párod", akkor ne szégyelld előtte azt, ahol laksz. Feltételezem, hogy megbízol benne, szereted, ő is viszont, tehát nem fog ebből problémát csinálni. Ha meg nincs így, akkor meg ne nevezd már így.. ez a szó is annyira elcsépelt lett.
2012. júl. 16. 14:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha szeret,akkor az sem fog számítani neki,hogyha a családod szemétdombon lakik.Ismerek erre egy példát.Olyan pasit ne is válassz,aki ilyenért képes eltávolodni tőled,mert az nem szeret.
2012. júl. 16. 17:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Így van, ha ő ez alapján dönt, akkor jobb is, ha otthagy.
2012. júl. 17. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!