Idén végzek a Főiskolával. Hogyan csináljam, hogy
senkit nem bántsak meg?
Figyelt kérdés
Szóval gyakorlati hely kell. Eddig úgy volt,hogy a párom lakhelyén ami tőlünk kb.50kmrrel van távolabb,mert ott kapnék fizetést. Ma kiderült,hogy a mi városunkban ugyanaz a hely is fizetne,amit eddig úgy tudtunk,hogy nem. Mit tegyek? Költözzek el otthonról,hogy a párommal többet tudjak lenni? Olyan jó lenne,de közbe itt van anyu akit sajnálok. 23 éves vagyok tudom,hogy lassan saját lábra kellene állni,csak mégis. Apu meghalt,tesóm külföldön.
Anyunak nem is mondtam még,hogy ez is fizetne. Ami ugye azért fontos ,mert költségtérítéses képzésen vagyok.
2012. szept. 17. 14:47
2/17 anonim válasza:
Menj. Nehogy már sajnálatból maradj anyudnál? Életed végéig ott maradnál csak mert "mégis.."?
2012. szept. 17. 14:49
3/17 A kérdező kommentje:
Párom szüleinél laknánk ,ami visszatart kicsit.
2012. szept. 17. 14:50
4/17 anonim válasza:
Vedd alapul azt, hogy 23 éves vagy, végülis lassan ideje kirepülni, kipróbálni a közös életet a pároddal, hogy valóban működik az együttélés vagy sem.
Nem maradhatsz mindig anyukáddal, neki ha 10 év múlva költöznél el, pont ugyanolyan rosszul esne a dolog, mint most 23 évesen. Az elején nehéz lesz neki, de idővel rájön majd, hogy ez az élet rendje és biztos örülni fog, hogy ketten és megálljátok a helyeteket az életben a pároddal, úgy, hogy nem szorultok a szülőkre semmilyen téren.
Maximum ha nem működik az együttélés, anyukád biztos várni fog haza. Veszíteni ezzel nem hiszem, hogy veszíthetsz, egy próbát megér. :)
2012. szept. 17. 14:50
5/17 anonim válasza:
Ja! Az más! Akkor én már inkább maradnék. Azt hittem,a pároddal ketteseben élnétek.
2012. szept. 17. 14:51
6/17 anonim válasza:
Negyedik vagyok
Jah.. Hát akkor ez így mégse annyira jó ötle..t. Sok mindentől függ ebben az esetben.
2012. szept. 17. 14:51
7/17 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen úgy beszéltük,hogy amikor ő dolgozik 24 órát,akkor hazajövök,amikor 48at pihen akkor ott vagyunk,és hétvégén hazajövök. Ha ez így működne,akkor esetleg közös lakás.
2012. szept. 17. 14:52
8/17 A kérdező kommentje:
Ő mondta az albérletet,bár kb annyiba kerülne,mintha hitelt vennénk fel saját lakásra,és akkor az csak a miénk lenne,de azt meg korainak gondolom akkor lennénk másfél éve együtt.
2012. szept. 17. 14:55
9/17 anonim válasza:
A barátod lakhelyén lévő állandó munka mellett kétlaki életet élni?? Ez baromság. Ha elköltözöl otthonról,akkor véglegesen menj. Ez nem kollégium...Miért nem mentek albérletbe? Akkor mindkettőtök kirepülhet a családi fészekből is megtapasztalnátok,milyen a másikkal élni,nem csak 48 órán át.
2012. szept. 17. 15:00
10/17 anonim válasza:
Ezt a saját lakást dolgot meg a hitelt azért ne hamarkodjátok el. Tudod, lakva ismeri meg igazán az ember a másikat, és ha most egy ilyet a nyakatokba vesztek, 4 hónap múlva meg kiderül, hogy mégse működik, az elég bajos.
Meg hitelt se adnak csakúgy. Szóval én átmenetileg az albérletet mondanám, de ha a párod szüleivel jó a kapcsolat azt is meg lehet próbálni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!