Mit tud tenni jogilag egy gyerek ha ki akarják tenni otthonról?
A 9. hozzászólónak.
A lakás nincs meg csak a hitel :(
A 10 hozzászólónak.
A szüleivel való viszonyához semmi köze a hitelnek. Bár ezt még nem mondta ki nekem sem de valószinűnek tartom hogy pont a szülei elől menekült volna csak kiszopatták a bankok.
5-os vagyok: a 'leellesert' nem tartozik halaval (bar ekkor is toluk kapta az eletet, szoval a minimalis tisztelet akkor is jar), viszont 18 eves koraig eltartani felnevelni valakit, az akkor sem egy felvallrol veendo dolog.
Annyit megtehet hogy 'ha ti igy, en is igy', es mikor a szulei lesznek oregek es raszorulnak, akkor majd visszaadja nekik.
A hitel bevallalasa jo nagy marhasag volt, de utolag mar nincs mit tenni, menekulesi cellal nem venni kell a lakast hanem berelni valami szobat.
Sajnalom a kilatastalan helyzeteert, plane ha jo ember, de az en szuleim se tettek a seggem ala se lakast se autot, se vagyont, megse tudnam 'tragyanak' nevezni oket.
Szóval 25 éves. Ebben az esetben nem gyerek. A szülőknek már semmilyen kötelezettségük nincs irányába.
Ha felvette a hitelt, hol a lakás? Ingatlanra csak fedezettel adnak hitelt. Vagy netán kezes? Ez nem tiszta.
Ha nem adsz kellő infót, nem tudunk választ adni. Én például azt hittem, éppcsak betöltötte a 18-at. Az egész más tészta, mint egy 25 éves esetében.
Oké, szorítkozzunk a kérdésben szereplő tényekre.
Hol van a ház, amire felvette a hitelt? Abban nyilván van tulajdonrésze, azaz oda költözhet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!