Lányom apja fel van háborodva, hogy én semmit sem veszek a gyereknek. Miből vegyek, ha nem fizet?
Figyelt kérdés
Két éves a gyerek, az apja egyszer adott tízezer forintot. Akkor mit szövegel?2014. jan. 25. 13:26
31/51 anonim válasza:
Úgy hogy kedves kérdező, ne fogd vissza magad, nyugodtam a pasi szemébe lehet ezeket a dolgokat mondani, semmi szégyellni valód nincs:)
32/51 anonim válasza:
29. Neked mi bajod van velem? Mi rosszat írtam amiért ezt a cinikus megszólítást érdemlem? Nem értem!
Sehol nem írtam,h.én sokra nézem az általad is említett "apa" típust!
Lehet lehurrogni,meg megszólni,csak nem értem!?
33/51 anonim válasza:
32 Semmi cinikust nem állt szándékomban írni,főleg nem neked, csak az eset kapcsán lévő gondolataimat írtam.
34/51 anonim válasza:
32 Elnézést kérek ha így jött le neked:)
35/51 anonim válasza:
Ok :-) nincs hari!
A "szóval 23-aska" jött le nekem cinikusan,és nem értettem,hogy miért?
:-)
36/51 anonim válasza:
Apasági, aztán bíróság, végül tartásdíj. Visszamenőleg is.
Te sem tartasz mécsest a századunk fölé.
37/51 anonim válasza:
36 Mit cirkuszoljon bárki is, ha valakineben nincs annyi, hogy a saját gyerekét segítse?:D
Menjen a kis vagyonkájából wellnesezni és törődjön a maga dolgával:)
39/51 anonim válasza:
Minek kezdtél egy családos férfival?
40/51 anonim válasza:
39 Az fel sem merül benned, hogy a családos akarta jobban a lányt? Pedig ideje lenne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!