Lányom apja fel van háborodva, hogy én semmit sem veszek a gyereknek. Miből vegyek, ha nem fizet?
Igen,amivel kiegészítettél,igaz!
Viszont,ha én úgy gondolom,h.nem tudom tisztességesenmegadni a szükséges dolgokat a gyerekemnek,nem érdekelne,h.valójábam a jó apa kategóriába sorolható e a gyermekem apja v.sem. Ha a fizum,gyed,gyes kevés,akkor kell a segítség.
Persze ezt elvonatkoztatva a kérdezőtől írom,tehát picit off. :-)
Akkor a párod a baja?! Hát szép! Ő nem vette a nevére,megtagadta magyarán,de egy idegen férfitől számon kéri,h.miért használt ruhában van a gyereke?! Behalok ezenaz "apán"!
Hát tudod,a biliborítást választanám! Majd megtanulja a Magyarok Istenét!
23 Egy 20 éves egyszem gyereknek, aki csonka családban nőtt fel,és aki a másik ember szemébe nézve rákérdezett az apjánál, tudod mit mondott az apja? miért nem gondolt még a születésnapjára sem, akár egy telefonhívás erejéig, kocka csokival? mert nem volt ideje. Ezt a választ adta az az apa, akinek az egyetlen szem tőle származó gyermekét 7 éves korában elhagyta. Pedig a gyereket addig hordta úszni, külföld stb.
Jah és a saját vére a gyerek(félre értés ne essék)
Számomra ez nem apa, az ilyen nem.
Szóval 23-aska, amikor egy ilyet meghallok egy pasi szájából, mindig mosolygok, mert mindig ez az apa jut eszembe. Mert ő nem tudja mit vesztett:D Én tudom:D Ezért aztán egy ilyen helyzet után az ember úgy választ apát a gyermekének, hogy beton-biztosan az a gyermek ne járjon úgy ahogy egykor egy kislány.
Aztán az is lényegtelen, hogy ki kivel él együtt, és hogy, és milyern anyagi körülmények között. Egy a lényeg: hogy minden kisgyermek kincs. Kincs annak az embernek aki neveli, akár milyen nehézségek között is.
24 Koránt sem biztos, hogy megtagadta, az is lehet, hogy nem hozták a tudomására a fazonnak, csak később.
Ez már ebben a helyzetben lényegtelen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!