Mekkora áldozatot hoznál a családodért?
A nyelvet kell megtanulnod, de NEM otthon és egyedül, hanem menj nyevltanfolyamra, meg legyél sokat az ottaniak között.
KEress munkát, akár ingyeneset is, hogy gyakorold a nyelvet.
Utána nem lesz bajod, meg fogod szokni.
Azt meg nem várhatod el, hogy ott EGY keresetböl jobban éljetek, mint MO-on KETTÖBÖL.
Kérdező, úgy semmi értelme és semmi jövője egy kapcsolatnak, ha abban bármelyik fél is hosszú távon áldozatnak érzi magát, abból jó nem sülhet ki, a "bezzeg én feláldoztam érted az életem" dolog jóra nem vezet. Ez tény.
Ehhez képest meg nektek kettőtöknek kell dönteni a "hogyan tovább"-ról, van ugye több lehetőség. Az egyik, hogy adsz még időt magadnak, a másik, hogy hazajöttök, a harmadik, hogy Te hazajössz és távkapcsolat, a negyedik, hogy szakítotok és hazajössz... stb...
De ezt mi nem fogjuk tudni eldönteni, nem ismerjük egyikőtöket se, viszont Ti ismeritek önmagatokat is, meg egymást is. Le kell ülni egyszer, kétszer, ötször, és meghozni a legmegfelelőbbnek tűnő közös döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!