Anyám pasija próbálkozik nálam mit tegyek?
igen szólok , meg lehet, hogy apámnak is, bár ez nem biztos, hogy jó ötlet szerintetek?
JA és én kihagyom, szívesen átküldeném hozzád!
Juj, hát mindenképp szólj anyukádnak. Inkább legyen magányos, minthogy egy ilyen aljas fickó tönkretegye.
Ha erre képes volt, képes másra is, idő kérdése, hogy minden kiderüljön, és akkor a mamád még miattad is magát fogja hibáztatni, hogy miért nem előbb lépett, hagyta, hogy veled így bánjon, miért nem vette észre stb...
Kérdező: ezt ne vedd félvállról és ne halogasd!
Nem te vagy a felelős, neked nem kötelességed eltűrni, hogy egy férfi fogdosson.
Még jó, hogy meg nem erőszakolt- bele se gondolj inkább!
Ne várj semmire: azonnal hívd fel az anyukádat és mondd el neki, hogy XY barátnődnél vagy, azonnal jöjjön érted, mert nem mersz/nem akarsz hazamenni.
Ne kezdd el telefonon nagyon részletezni, személyesen viszont őszintén mondd el, hogy miket mondott a férfi (kívánlak és a vetkőztetési szándék)
Mondd el anyukádnak, hogy eszedben sincs a kapcsolatába beleszólni, de legyen szíves oldja meg, hogy ne kelljen többet ezzel a férfival egyedül maradnod, mert neked ez akaratod ellen volt.
Ha édesanyád nem hisz neked, akkor azonnal apukádhoz fordulj- remélem, anyukádnak van egy csepp esze és a gyermekét sem felejti el, csak mert új pasast szedett össze.
Üdv: egy édesanya
...ja és az még lemaradt az előzőből: én is édesanya vagyok, kb. anyukáddal egy korú.
Egy ilyen után gondolkodás nélkül kivágnám a pasit.
Ennyit egy párkapcsolat sem ér.
Felháborító.
Szerintem szólj apudnak is. Lehet nem hisz neked anyud és jó lenne egy hely, ahova tudnál menekülni.
Soha többet ne maradj vele 1 légtérben kettesben! És eszedbe se jusson elhallgatni, mert komoly baj lehet, ha ezt most ráhagyod!
köszi mindenkinek!
szóltam anyukámnak, kissé kiborult, apukámmal felmentünk hozzánk kidobta az ürgét,remélem nem fog visszajönni, és bosszút állni,vagy valami, félek!
"anyukám mindig megválogatja a pasikat"
Jó forgalmú anyukád van!
Azután, ha valamelyik pasijával gubanc van, akkor jól jön apukád is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!