Anyámat rossz útra vitte az új pasija hogy másszunk ki ebből? Túlzottan természtes enyhén kifejezve amit csinalnak
az van, hogy a szőrtelenítést kivéve igaza van a pasinak.
mondjuk a hajfestés az tényleg egészségtelen, de ha őszülne a hajam, én is befesteném, mert hiú vagyok.
a többi dologban viszont igaza van. minél kevesebb mérget használtok otthon, annál jobb.
egyszer nézz utána, mi van a tusfürdőkben meg a krémekben.
1. mosakodni kötelező.
2. fogat és hajat mosni minden nap, mivel a levegő tele van kosszal, porral, vegyi anyagokkal, és a hajadon keresztül a szervezetedbe jut. Ráadásul rákened éjjel a párnádra, s az által az arcodra is.
3. a háztartást tisztán kell tartani.
4. az ecet bizony sok mindenre jó: ablaktisztítás, foltok eltávolítása, öblítővízbe stb.
5 valóban vigyázni kell a hajfestékekkel, mert a legtöbb betegséget, allergiát okozó kotyvalék. Kínaitól sose vegyél.A legjobb a henna (természetes növény festék, amivel évszázadok óta festik a hajukat a magyar asszonyok is).
Sajnos muszáj tisztítószert venni, de nem mindegy, hogy milyet. Az ecet és a mosószóda fertőtlenít és fehérít. Sok mindenre jó a citrom is.
2-es vagyok.
Kiegészítés: szőrteleníteni borotvával, biogyantával, vagy véglegesen lézerrel is lehet. Valóban gusztustalan, ápolatlan a szőrös nő.
AZ biztos, hogy manapság rengeteg kemikáliát használunk feleslegesen.
Valami határt azért kell szabni.
És szőrtelenítek, festem a hajam, de pipere és háztartási cuccokban a természetest keresem. AZ ecettel ugyanolyan jól lehet pl. zuhanykabint tisztítani, mint egy mérgező vegyszerrel.
Mivel igazán koszos ruháink nincsenek, irodában dolgozunk, így a mosás mosódióval és természetes illóolajjal megy.
Sminkelek is, de kizárólag natúr termékekkel. És hajat is mosok, nem sima vízzel zuhanyozom, de a közismert, vegyszeres márkákat nagy ívben kerülöm.
Hát ja átesett a ló tulsó oldalára.
Én is ecettel takarítok sokmindent. Azt mondták a hírekben 1x, hogy a 2008-as válság után 3x annyi ecet fogyott, és tisztítószer meg kevesebb. Szóval annak van alapja. sok helye, ahol, pici baba van, nem is szeretnek mérgező tisztítószereket alkalmazni.
Hajfestékből van henna, bár az vörös és barna inkább, de természetes.
A szörtelenítést nem értem, hacsak nem veet-et használt.
Inkább az ápolatlanságra hívd fel anyud figyelmét,javasold, hogy keresel vele valami natúrabb megoldást, de találja meg az arany középutat.
Ha anyukád olajokkal kenegeti magát, akkor szappant nem használ utána? A por nem tapad oda még jobban, hiszen a sima viz nem viszi le.
Az egyik válaszoló irta, hogy természetes dolgokkal sminkel, és melyek azok?
Tinik, fiatal nők rengeteg blogot vezetnek arról, hogy kiváltsák a sok károk kencét valami természetesre. Olvasgasd, lehet még fiatal vagy és azért nem vonz ez annyira.
Az ápolatlanságot (szőrtelenítés, hajfstés)ne hagyd. Ha csak ezeket hozod fel és a többibe beleförődsz, lehet h. hajlik majd rá.
Ahol én élek ott nincs csak 6 sz-os ecet, nem is nagyon lehet vele takaritani. Gondolom a 20 sz.-os az az igazi.
A henna festék mennyi idõ alatt kopik le,sajnos ezt sem tudom hogyan lehet használni, mert rendes hajfestéket használok.Es mindegy mi a márkája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!