Anyámat rossz útra vitte az új pasija hogy másszunk ki ebből? Túlzottan természtes enyhén kifejezve amit csinalnak
Fertőtlenítésre az ezüst kolloid mindent visz. És nem mérgező, akár meg is ihatod.
A vegyszerek használatát lehet minimálisra csökkenteni úgy is, hogy ápolt vagy tetőtől talpig.
Én a hajfesték mellet még a parfümökkel bűnözök, mert megszállottja vagyok az illatoknak. Az összes többit igyekszem natúr termékekből összeválogatni.
Nincsenek barátnői picit fura volt mindig is mert idegen sose jöhetett a lakasba a mama se rokonok se mig apaval volt akko se. Csak mi 3 an voltunk mindig. Most meg a pasi.
Nem büdösnegyáltalán de viszont sokszor ugy latom hogy feketeseg van rajta a nyakan meg fenylik a bőre. Ez gondolom mivel az olajra ramegy a por. Ez cinkes. Ja meg citrommal kenegeti a kezet labat meg ecetezi a lábát az tényleg megved a gombaktol? Na az ecetszagot utalom nekem apa ad penzt cuccokra parfüm tusfürdő stb de nalunk nincs ilyen azt is elzarva tartom amim van nehogy kidobja. Nem tudom mit tegyek es szegyenlem anyamat mert gazul nez ki hiaba nem budos nem mos hajat meg oszul picit es ez cinkes regen meg bomba no volt akkor irigykedtem ram masok hogy kilyen szep az anyam alakra jo de amugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!