Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyámat rossz útra vitte az...

Anyámat rossz útra vitte az új pasija hogy másszunk ki ebből? Túlzottan természtes enyhén kifejezve amit csinalnak

Figyelt kérdés
Anyám nem szőrtelenít pasinak ez jón be azt hangoztatjak mindig hogy a termeszetesseg anyam ezt bevette az agyaba. Nem festimar a hajat nekem se engedi!!!de csinalom es lecsesz hogy nem ad penzt. Noncs nalunk tusfúrdő sampon ilyesmi! Kakaovajjal kenegeti magat meg termeszetes olajokkal és azt hasznalja tusfürdő helyett is . A pasi azt vallja a sima viz megtisztit ő olajokat se hasznal.hajat nem mosnak mert az öntisztul anyam mar teljesen azt fujja amit a apasi es össze akarnak hazasodni! Hogy hassak anyamra hogy ne legyen ilyen? Regen szökitettte a. Hajat es tele volt kencekkel mindennel. Mi lesz igy velunk? Tisztitoszert se lehet venni mindent ecettel kell csinalni!!! Normalis szerintettek? Hogy nyissam fel a szemet???azt csinalja amit a pasi mondd es el is hoszi!!!
2013. aug. 18. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23:20 köszi
2013. aug. 18. 23:21
 12/21 anonim ***** válasza:
7: persze vannak drágább megoldások is, de jelenleg erre van keretem.
2013. aug. 18. 23:21
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Fertőtlenítésre az ezüst kolloid mindent visz. És nem mérgező, akár meg is ihatod.

A vegyszerek használatát lehet minimálisra csökkenteni úgy is, hogy ápolt vagy tetőtől talpig.

Én a hajfesték mellet még a parfümökkel bűnözök, mert megszállottja vagyok az illatoknak. Az összes többit igyekszem natúr termékekből összeválogatni.

2013. aug. 18. 23:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Van natúr parfümöm is, de sajna az illata nem az igazi :(
2013. aug. 18. 23:25
 15/21 anonim ***** válasza:
ja én is azt hittem h vmi börtöntöltelékkel van. Nem tudom hány éves vagy, de próbáld meg lesz.rni. Magadnak vedd meg ami kell, amitől tisztának érzed magad stb és fürödj azzal. Az mindegy legyen h ő mit csinál. Kivéve ha büdös mert akkor el lehet neki mondani sztem h így nem kehet dolgozni emberek közé járni és miért akarja h összesúgjanak a háta mögött. Mondjuk sztem a hajmosás elhagyása is gáz, nekem is van egy ismerősöm, évi 4szer mos hajat!! gusztustalan..anyukádnak nincsenek barátnői akik ráébresszék?
2013. aug. 18. 23:39
 16/21 A kérdező kommentje:

Nincsenek barátnői picit fura volt mindig is mert idegen sose jöhetett a lakasba a mama se rokonok se mig apaval volt akko se. Csak mi 3 an voltunk mindig. Most meg a pasi.

Nem büdösnegyáltalán de viszont sokszor ugy latom hogy feketeseg van rajta a nyakan meg fenylik a bőre. Ez gondolom mivel az olajra ramegy a por. Ez cinkes. Ja meg citrommal kenegeti a kezet labat meg ecetezi a lábát az tényleg megved a gombaktol? Na az ecetszagot utalom nekem apa ad penzt cuccokra parfüm tusfürdő stb de nalunk nincs ilyen azt is elzarva tartom amim van nehogy kidobja. Nem tudom mit tegyek es szegyenlem anyamat mert gazul nez ki hiaba nem budos nem mos hajat meg oszul picit es ez cinkes regen meg bomba no volt akkor irigykedtem ram masok hogy kilyen szep az anyam alakra jo de amugy

2013. aug. 18. 23:57
 17/21 anonim ***** válasza:
az ezüstöt inkább ne igyátok meg, van egy elég alacsony határérték, amit a szervezet naponta tolerálni tud, külön ezüstöt nem szabad inni, akármilyen táltos is mondja.
2013. aug. 19. 08:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Ecet helyett citromsav-nem büdös.
2013. aug. 19. 12:40
 19/21 A kérdező kommentje:
Citomsac az maga a kifacsart citrm neve? Az mire jo ? Takaritani vagy?.az meg draga dolog nem?
2013. aug. 19. 13:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha nem mosakszik, az tényleg gáz, de a haj nem festése mióta számít igénytelenségnek???
2013. aug. 20. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!