Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám pasija próbálkozik...

Anyám pasija próbálkozik nálam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma amikor anyám nem volt itthon próbálkozott nálam, nem tudom mit csináljak.Vagy volt ilyen, hogy tudtátok lerázni, vagy szerintetek mit csináljak?
2014. jan. 23. 14:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
95%
Érteni fogja a célzást, hidd el. Jó keményen, hogy a mandulájával helyet cseréljenek a golyói, semmi baja nem lesz tőle, kicsit szomorú lesz pár óráig.
2014. jan. 23. 14:45
 12/38 A kérdező kommentje:
igen, tudom, pedig anyukám mindig megválogatja a pasikat, csak úgy nem enged be valakit a házunkba, tehát nem egy olyan valaki, nem is tudom hogy foghatott ki egy ilyet, aki ma a pólómat akarta leszedni.....
2014. jan. 23. 14:46
 13/38 anonim ***** válasza:
Ahogy a 8-as válaszoló nagyon helyesen mondja! Igaza van!
 14/38 A kérdező kommentje:
:D köszönöm mindenkinek!:)
 15/38 anonim ***** válasza:
10%
Ez ennyire vicces, hogy tele kell tűzdelni idióta szmájlival a hozzászólásaidat, kérdező? Ha valós lenne a probléma, nem röhögnél rajta.
 16/38 A kérdező kommentje:
17 vagyok, anyukám mindig hisz nekem, de ha nem, egyszer felveszem magnófelvételre, vagy nem tudom....
2014. jan. 23. 14:47
 17/38 anonim válasza:
5%

A fentiek elég furcsa válaszok szerintem. Ha jó csaj vagy és anyukád és közted nincs olyan nagy korkülönbség, akkor valahol érthető is.

Egyszerűen közöld vele egyértelműen, hogy nem az eseted és a fiatalabbakra buksz. Ennyi.

Így még jófej is maradsz, mert nem köpöd be.

2014. jan. 23. 14:48
 18/38 A kérdező kommentje:
nem azért csinálom, mert vicces, csak azért, mert kedvesek vagytok, és egyetértek, és van humorérzéketek.....(már amennyire ilyen szituban lehet ez humoros)
2014. jan. 23. 14:48
 19/38 anonim ***** válasza:
31%
Az ostoba verbálrambóknak ne fogadd el, hogy húú, majd jól lekungfúzod ám! Dehogy verekedj! Még te húznád tényleg a rövidebbet. Inkább anyád dobja ki! És inkább legyen magányos, majd csak akad egy éplelkű társa! Reméljük...
2014. jan. 23. 14:49
 20/38 A kérdező kommentje:
köszönöm mindeninek, igazából ezek után nem akarok jó fej lenni....és van azért korkülönbség köztünk....
2014. jan. 23. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!