Az exem új nője hozta be ma az üzletbe (munkahelyem) a fiam számára a mikuláscsomagot! Tudom, hogy dolgozik a volt férjem, de a 3 év alatt nem volt erre példa. Most nyomoz utánam?
Született egy gyerek,aki a te gyereked testvére.
Nos nagyon elképzelhető,hogy a nő átértékelte az eddigi dolgokat és nyitni szeretne.Miért nem kérdezed meg tőle..hívd meg egy kávéra.
Szerintem ne gondolj rosszat. Inkább próbáld meg felvenni velük a kapcsolatot. Nem mondom, hogy Ő legyen a legújabb barátnőd, de végülis kultúr emberek vagytok. Azért mert a férjeddel elváltak az útjaitok, még a gyerekek tényleg féltestvérek. Miért ne lehetne a normális emberi kapcsolatot ápolni.
Szerintem gondold át, és próbáld a gyermekednek is azt sugallni, hogy szüksége van az édesapjára.
Nézz bele a saját lelkedbe.... biztos, hogy a gyermeked érezte elhanyagolva magát, vagy ezt Te magyaráztad bele?
Mert amikor a pici megszületett természetes, hogy körülötte forgott a világ. Azóta már nagyobb lett, és miért ne lehetnének jó testvérek attól, hogy nem közös családban nőnek fel?
Manapság ez már nem ritkaság. És ha most ilyen kis korban nem szoktatjátok össze őket, akkor soha nem fogják testvérként kezelni egymást.
Ennek a felelőssége pedig rajtatok szülőkön van.
Nyomoz utánad? Te paranoiás vagy!
Szerintem semmi hátsó szándéka nincs,"barátkozni" próbál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!