Hány éves koráig adsz a gyerekednek mikuláscsomagot, vagy valami kis ajándékot?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 09:41
1/21 anonim válasza:
Én 35 vagyok, de még mindig kapok a szüleimtől :D
2/21 anonim válasza:
Az én szüleim még a mai napig is adnak nekünk és a párunknak is csomagot, én 23 párom 24,nővérem 26 férje 28éves.
3/21 A kérdező kommentje:
Jó neked én 19 éves vagyok a húgom meg 15 de nem kaptunk idén ajándékot apától, vagyis a mikulástól...hát ez van!:(
2010. dec. 7. 09:45
4/21 anonim válasza:
24 vagyok, külföldön dolgozom, de anyu kiküldte nekem. Aputol mar egy par eve nem kapok. Amiota a növerem keres (kb 10 eve) töle is mindig kapok valamit, en is veszek nekik, meg a gyerekeinek is. Egymasnak jelkepes dolgokat veszünk, valami pici szemelyeset, a gyerekeknek egy kicsit többet.
5/21 anonim válasza:
Nálunk mindenki ad mindenkinek, apuék is egymásnak, 50 felé járnak, szóval nálunk nem kor függvénye :) De pl. férjemék családjában azóta nem kapunk hogy összeköltöztünk férjem (akkor még párom) meg én.
6/21 anonim válasza:
Én a mai napig kapok.DE nem sértödnék meg rajta ha nem kapnék,elvégre nem vagyok már gyerek.Amúgy meg ki tudja miért nem kapott az ember(lehet nem volt rá pénz,vagy kisebb gondja is nagyobb volt annál az illetönek,vagy egyszerüen kiment a fejéből és utolag már nem akart venni.)
26L
7/21 anonim válasza:
A lányom 26 éves! Nem mikuláscsomagot kapott tőllem, hanem egy klassz csavírgászos délutánt töltöttünk együtt.
8/21 anonim válasza:
Én 19 vagyok és még kaptam apáméktól, anyámtól csak egy különleges szappant kaptam de annak is örültem. :)
9/21 anonim válasza:
28 vagyok, de anyám még mindig felveszi a piros sapkát és abban osztja a csokikat. :) Nagyon örülök, hogy ezek a számomra nagyon kedves családi hagyományok megmaradtak, és én is továbbadom majd a gyerekeimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!