Hány éves koráig adsz a gyerekednek mikuláscsomagot, vagy valami kis ajándékot?
Én is kaptam még, 22 éves vagyok.
Szerintem ezt a szokást érdemes megtartani, mert jó.
Ellenben a párom nem kapott és látszott rajta, hogy szomorú emiatt - hogy az ő családja nem figyel ezekre.
29 vagyok, a mai napig kapok valamit. Mivel a csokit nem szeretem, így általában egy tusfürdőt vagy egy testápolót.
Igen, ettől függetlenül volt olyan év, amikor anyunak kisebb gondja is nagyobb volt a mikulás ajándéknál, akkor elmaradt, megértettem nem esett egy cseppet se rosszul.
Mi mikulás előtt már célozgattunk rá, nem akartuk, hogy elfelejtse. Erre 5.-én este megkérdeztük, hogy "Na, találkoztál a mikulással?"...ő erre meg azt válaszolta, hogy "Nem!"...ez olyan rosszul esett!:(
Vettem húgomnak cukorkát de én nem kaptam semmit se!:(
Na minden, ez van, így jártam!:(
Az én fiam 17 éves, de én úgy készülök a mikulásra, meg a karácsonyra, mintha még kicsi lenne.Csomagot kapott most is, jó, nem a csoki volt a lényeg, inkább arcszesz, borotva, deo, borotva zselé, most tettem bele zoknit, meg alsó gatyeszt is, mert tudtam, hogy fogyóban van:)
Szóval addig fog kapni, amíg én élek!!!
23 vagyok,kapok mindig
szerintem amig anya el tud csoszogni a boltig,addig fogok is kapni:D
de pár éve már én is adok nekik
de kapok páromtól,ő anyukájától,nagyszüleitől és saját nagyszüleimtől is
45 vagyok, és még kapok :)
Igaz, hogy őrölt pirospaprika volt benne, meg méz..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!