Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves koráig adsz a...

Hány éves koráig adsz a gyerekednek mikuláscsomagot, vagy valami kis ajándékot?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 09:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én is kaptam még, 22 éves vagyok.

Szerintem ezt a szokást érdemes megtartani, mert jó.

Ellenben a párom nem kapott és látszott rajta, hogy szomorú emiatt - hogy az ő családja nem figyel ezekre.

2010. dec. 7. 10:39
 12/21 anonim ***** válasza:

29 vagyok, a mai napig kapok valamit. Mivel a csokit nem szeretem, így általában egy tusfürdőt vagy egy testápolót.

Igen, ettől függetlenül volt olyan év, amikor anyunak kisebb gondja is nagyobb volt a mikulás ajándéknál, akkor elmaradt, megértettem nem esett egy cseppet se rosszul.

2010. dec. 7. 10:41
 13/21 A kérdező kommentje:

Mi mikulás előtt már célozgattunk rá, nem akartuk, hogy elfelejtse. Erre 5.-én este megkérdeztük, hogy "Na, találkoztál a mikulással?"...ő erre meg azt válaszolta, hogy "Nem!"...ez olyan rosszul esett!:(

Vettem húgomnak cukorkát de én nem kaptam semmit se!:(

Na minden, ez van, így jártam!:(

2010. dec. 7. 10:46
 14/21 anonim ***** válasza:

Az én fiam 17 éves, de én úgy készülök a mikulásra, meg a karácsonyra, mintha még kicsi lenne.Csomagot kapott most is, jó, nem a csoki volt a lényeg, inkább arcszesz, borotva, deo, borotva zselé, most tettem bele zoknit, meg alsó gatyeszt is, mert tudtam, hogy fogyóban van:)

Szóval addig fog kapni, amíg én élek!!!

2010. dec. 7. 10:50
 15/21 anonim ***** válasza:

23 vagyok,kapok mindig

szerintem amig anya el tud csoszogni a boltig,addig fogok is kapni:D

de pár éve már én is adok nekik

de kapok páromtól,ő anyukájától,nagyszüleitől és saját nagyszüleimtől is

2010. dec. 7. 11:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, tesó 17. A mai napig kapunk Mikulás csomagot a szüleinktől, nagyszüleinktől, és a keresztszülőktől is. :D És még mindig kirakom a csizmám az ablakba... :D Én is meglepem a szüleimet, tesómat, minden Miklós nap reggelén csoki, cukorka, és mindenféle édesség figyel a szoba előtt a papucsukban. :) Szerintem, míg élnek, fogok kapni. Egy örök gyermek vagyok, és a Mikulás a kedvenc ünnepem. Ha karácsonyt, vagy a születésnapomat el is felejtenék, nem bánnám, csak a Mikulás jöjjön. Ha egy db szaloncukorral, akkor is nagyon örülök. :)
2010. dec. 7. 13:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia. Valahogy próbáld magad túltenni a dolgon. Biztosan nagyon rosszul esett, de biztosan volt valami szép is a mai és a tegnapi napodban is. Gondolj arra. Fel a fejjel.
2010. dec. 7. 15:32
 18/21 anonim ***** válasza:

45 vagyok, és még kapok :)

Igaz, hogy őrölt pirospaprika volt benne, meg méz..)

2010. dec. 7. 15:39
 19/21 anonim ***** válasza:
22 vagyok és kaptam. Anyuéktól egy doboz csokit meg egy szempillaspirált, nagyitól meg csokit meg gyümölcsöket meg pénzt. :)
2010. dec. 7. 19:14
 20/21 anonim ***** válasza:
14 még,de izgatottan várom az ünnepi alkalmakat. Még a gyereknapra is veszek valami aproságot,és ha dolgozom már reggel "Boldog gyereknapot"-tal köszöntöm telefonon,aztán a többit otthon. Amig élek adni fogok minden egyes alkalomra,és megköszönöm a Mindenhatonak h megtehetem ujra és ujra.
2010. dec. 8. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!