Mit jelent párkapcsolatban lassítani? Létezik ilyen? Hogyan lehet az érzelmeket vissza folytani?
Sziasztok!
Valójában mit jelent, ha egy párkapcsolatban lassítanunk kell, de nincs vége? Vagy az csak kifogás, hogy nincs vége?
Az igazság az, hogy egy hónapja sincs, hogy megismertem páromat. Nagyon szépen alakult minden. Olyanokat éreztem, mint életemben sohasem...
Egyszer csak vége lett a mesének, illetve nem vége, hanem nem értem...
Kb. 3 hét ismeretség után eljutottunk volna oda, hogy párom eljegyzett volna és már a jövőnket és együtt élésünket terveztük...
Egyszer párom azzal állított be, hogy időt kér, mert neki ez gyors és állítsam meg az érzelmeimet???
De ezt hogyan lehet? Vagy ez csak kifogás, hogy ne neki kelljen kimondani azt, hogy vége?
Azóta nincs annyi csók, nincs annyi érzés kinyílvánítása.
De nekem nehezen megy az érzelmeimet vissza fogni...
Ti ezt megfogalmaznátok, hogy ilyenkor mi játszódhat le benne???
Nagyon szépen köszönöm!!!
20.: úgy értjük, hogy veled ellentétben a legtöbb értelmes, felnőtt egyed már felfogta, hogy a "szerelem első látásra" nem szerelem, hanem egy hormonális, erős testi vonzalom a másik iránt, vágy, epekedés, izgalmi állapot.
A szerelem pedig egy testi-lelki összhang, ami a hónapok, évek során alakul ki, KÖLCSÖNÖSEN, két fél között.
Nézd, te vagy az, aki minden kérdésre szöges ellentétét válaszolja mindennek, mint mindenki más addig (ahogy itt is), úgyhogy szerintem nem én vagyok, aki kötekedek. Viszont egy ilyen agyatlan komment mellett nem tudok némán elmenni...
Egy szóval sem említettem, hogy ne lehetne egy ilyen hirtelen vonzalomból hosszútávú kapcsolat, házasság (sőt, én is ilyenben élek); csak azt, hogy ez MÉG nem szerelem (...de idővel természetesen azzá lehet). Rajtad kívül azt hiszem ezt mindenkinek sikerült felfognia.
"Legyél egy igazi nő és meglátjuk mit lép."
Lol. :'D
Tuti kamu, két ilyen debil nincs a világon. Ez majdnem olyan szenzációs történet, mint amihez tegnap volt szerencsém, a " prostinak megyek, mert apukám a maffiától kért kölcsön, és most nem tudja visszafizetni" kérdés.
27 nekem teljesen az jön le, hogy te kötözködsz, te irkálsz ilyen baromságokat, hogy -megismered a másikat a százalékokbol, stilusbol stb...
?? hogy jön ez ide, meg ugy egyáltalán. mindenkinek meg van a véleménye és kész. mit kell még itt -heviteni- a helyezetet,- olyannnak, hogy x-y-on kerüljön téged a hozzászolásaival..
valami nem stimmel a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!