Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim nem foglalkoznak a...

A szüleim nem foglalkoznak a lelki gondjaimmal. Ilyenkor mit tehetek?

Figyelt kérdés

Már jópárszor beszéltem velük komolyan, úgyhogy ha lehet ezt NE javasoljátok.

Lelkisegély szolgálatok sem érdekelnek!

Ahhoz meg túl elcseszett ember vagyok, hogy barátnőm legyen vagy barátaim legyenek.

Ennek türkében mit tudtok javasolni?

2009. dec. 2. 18:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
attól nem leszel jobban. nincs esetleg pajzsmirigyproblémád? anyunak az okozta a depresszióját. talán a te esetedben is csak egy tünet. amúgy mi a baj a terápiával?
2009. dec. 4. 11:03
 22/27 A kérdező kommentje:

pajzsmiriggyel egyelőre nincs semmi, ne is legyen. már 13 éves korom óta ez van.

nekem nem jönnek be a "legyünk barátok", és az egyéb baromságos terápiás szövegek.

2009. dec. 4. 13:43
 23/27 anonim válasza:

Szerintem te magányos vagy és ez a legnagyobb bajod.Persze az is,hogy a szüleid nem értenek meg.Így szar lehet élni,hogy semmi önbecsülésed és önbizalmad nincs.

Szerintem is elkéne menned pszichológushoz,mert legalább vele megbeszélhetnéd azokat az érzéseidet amik a problémáidat okozzák.Hidd el nem minden olyan ,amilyennek látszik.(emberekre gondolok).Nekem sokat segítettek a könyvek.Ez csak egy jó tanács.

2009. dec. 4. 16:41
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem mondanak terápián ilyet. Én a vetélésem után, és papám halála után (így egyszerre) nagyon ki voltam, és elmentem a családsegítőbe ingyenes pszichológushoz. Meglepődtem, h kiderűlt, h az bánt az egészben a legjobban, h nem érzem anyukám támogatását. Akinél akkor köszöntött be egy új szerelem, és azzal volt elfoglalva. De a doki szinte alig beszélt...

De sajnálom, akkor több ötletem már nincs. :S

2009. dec. 4. 18:08
 25/27 anonim válasza:
Szia! 21 vagyok már kilenc hónapja járok a barátommal ő most 24 és nagyon jól megvagyunk, pedig neki is minden baja volt, mielőtt összejöttünk. Ő fel merte vállalni bár későn, már megfordult a fejében az öngyilkosság is szerencsére ekkor rádöbbent, hogy valami nagyon nem jó. Elment pszichológushoz. Nagyon sokat beszélgettem vele azóta erről és eleinte ő is szégyelte a dolgot, de neki sokat segített. Szintén önbizalom hiány, saját maga teljes lenézése volt a gond és most nem mondom azt, hogy egoista lett de nagyon sokat változott jó irányban. Szerintem gondold meg a dolgot, mármint a külső segítség lehetőségét, ha szégyelnéd is eleinte akkor is fontos, hogy valaki segítsen túltenni magad ezen az időszakon!
2009. dec. 5. 16:55
 26/27 A kérdező kommentje:
16:55 olvasd el Kosztolányitól a Pletykát, rájössz, hogy mennyire nem jó az embernek ha mások látják szenvedni!
2009. dec. 5. 19:25
 27/27 A kérdező kommentje:
ja és munkámból és nevelésből adódóan stb. nem mutathatom ki mit is érzek valójában és ezeket rossz érzés magamba tartani de még rosszabb érzés elmondani, mert akkor gyengének tűnök a másik szemében.
2009. dec. 5. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!