A szüleim nem foglalkoznak a lelki gondjaimmal. Ilyenkor mit tehetek?
Már jópárszor beszéltem velük komolyan, úgyhogy ha lehet ezt NE javasoljátok.
Lelkisegély szolgálatok sem érdekelnek!
Ahhoz meg túl elcseszett ember vagyok, hogy barátnőm legyen vagy barátaim legyenek.
Ennek türkében mit tudtok javasolni?
pajzsmiriggyel egyelőre nincs semmi, ne is legyen. már 13 éves korom óta ez van.
nekem nem jönnek be a "legyünk barátok", és az egyéb baromságos terápiás szövegek.
Szerintem te magányos vagy és ez a legnagyobb bajod.Persze az is,hogy a szüleid nem értenek meg.Így szar lehet élni,hogy semmi önbecsülésed és önbizalmad nincs.
Szerintem is elkéne menned pszichológushoz,mert legalább vele megbeszélhetnéd azokat az érzéseidet amik a problémáidat okozzák.Hidd el nem minden olyan ,amilyennek látszik.(emberekre gondolok).Nekem sokat segítettek a könyvek.Ez csak egy jó tanács.
Nem mondanak terápián ilyet. Én a vetélésem után, és papám halála után (így egyszerre) nagyon ki voltam, és elmentem a családsegítőbe ingyenes pszichológushoz. Meglepődtem, h kiderűlt, h az bánt az egészben a legjobban, h nem érzem anyukám támogatását. Akinél akkor köszöntött be egy új szerelem, és azzal volt elfoglalva. De a doki szinte alig beszélt...
De sajnálom, akkor több ötletem már nincs. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!