Ti mit gondolnátok erről? Hogyan tudnám vele megbeszélni? Én gondolkozom rosszul?
A páromat tavaly sajnos 3x is kellett műteni különböző problémák miatt, amik természetesen előre "nem vártak voltak", az egyik pedig balesetből adódott. Nemrég szóba került, hogy kötünk biztosítást, ami több dologra is kiterjed (kórházi ellátásra, műtétre, balesetre stb., és persze halálesetre is, mert sosem lehet tudni. (Tudni kell, hogy 2 éve élünk együtt, közös kasszán vagyunk, mindent közösen fizetünk és spórolunk össze; esküvőt és gyerekeket is tervezünk a közeljövőre nézve.) A minap közölte, hogy beszélt az egyik biztosítóval és a napokban küldik neki a kész szerződését, és hogy kedvezményezettnek a testévért adta meg. Kicsit rosszul esett, hogy őt adta meg, ugyanis közösen fizetjük majd ezt is, valamint ha családunk is lesz, illetve házasok leszünk akkor rám/ránk nem is gondol? Megjegyeztem neki finoman, hogy rendben, de ha lesz gyerekünk, vagy ha házasok leszünk akkor mi lesz? (Egyáltalán nem vagyok pénzéhes, nekem is jó állásom van, nélküle is boldogulnék, mielőtt még valakinek ez lenne az első megjegyzése. ) Erre azt felelte, hogy akkor majd módosítunk, mert bármikor lehet. Mondtam neki, hogy ha x évre van lekötve a biztosítás, akkor egyáltalán nem olyan biztos, hogy minden hónapban fel fog kerülni ez a téma, vagy eszünkbe jut egyáltalán módosítani a kedvezményezettet, teszem azt, ha 3 év múlva házasodunk csak stb. Erre már nem mondott semmit, valamint én sem akartam jobban belemenni a témába, mert elgondolkoztam azon, hogy vajon tényleg velem tervez-e, tényleg ennyire nem is számít neki az hogy, esetleg mi lenne velem, vagy a családunkkal? Vajon ennyire nem bízik meg bennem, hogy ameddig nem vagyunk házasok a pénzre pályáznék? Nekem esik ez csak rosszul, én gondolkozom rosszul?
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!