Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitiltottam a férjem barátját....

Kitiltottam a férjem barátját. Jól tettem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Férjemmel már több éve vagyunk együtt, két gyerekünk van, harmonikus a házasságunk. A nagyobbik 11 éves, a kicsi még baba. Úgy kb. másfél éve összebarátkozott egy elvált fickóval. Kölcsönösen segítettek egymáson, néha elmentek együtt sörözni. Rendesnek tűnt, örültem, hogy van egy jó barátja, akire lehet számítani. Olykor meghívtam hozzánk ebédre, vagy elvittük magunkkal szórakozni. A pasas nem helyi lakos, a jó ég tudja honnét költözött ide a válása után. Egy idő után elkezdődtek a fura beszédek, a tipikus "messziről jött ember azt mond amit akar." Azt vettem észre, hogy beszólogat nekem. Megszületett a kicsi, terhesség alatt felszedtem pár kilót. Ő folyton megjegyzéseket tett, hogy "fúúú, az a csaj nagyon jó nő, olyan vékony, mint a nádszál" (direkt felhívta a férjem figyelmét bizonyos nőkre, de állítólag csak akkor csinálta ezt, mikor ott vagyok), meg "az én feleségem vékony volt, bomba nő". Egyik este meguntam, és közöltem vele, hogy "talán ha nem szültem volna, most én is jó nő lennék, biztosan sokkal boldogabbak lennénk tőle". Csak pislogott. Majd kinézett magának egy csajt, és folyton hívogatta a férjemet, hogy menjen el vele ebbe és ebbe a bárba, mert milyen jó nő a pincér. Kiderült, hogy egy büdös csehóról van szó, ahol lepukkant alkoholisták ücsörögnek. Történt olyan is, hogy át akartuk építeni a fürdőszobát, elmentünk vásárolni, épp hívott a kedves haver, és meg volt sértődve, hogy a férjem miért nem vele ment inkább, ő olyan boltokat ismer, hogy ihaj, vele sokkal jobban járt volna, meg hogy nővel nem jó vásárolni. Az i-re a pontot az tette fel, mikor elhívtuk egy szórakozó helyre, majd hazafelé a kocsiban beszólt, hogy legközelebb menjenek csak ketten, nagyon klassz helyeket ismer, a férjemnek biztos nagyon tetszene. Ekkor már kezdett elfogyni a türelmem. Megkértem a páromat, hogy többé ne hívja meg ezt a barátot a házunkba, mert irritál. Mondtam, hogy nekem mindegy, ha neki a 11 éves lányommal egyforma testalkatú, egérarcú nők jönnek be, de akkor ne degradáljon engem. Próbáltam visszaszólni, nem vette a lapot, hát akkor majd megoldjuk így. Látom a páromon, hogy bántja a dolog. Tett is egy megjegyzést, amitől lelkiismeret furdalásom lett. Mondtam neki, hogy ezt már sokkal hamarabb meg kellett volna beszélnie vele, nem kellett volna megvárni, míg megutálom.

Sajnálom a férjemet, de már nem tudom tovább tolerálni a pasast, úgy érzem, hogy kezdett ránk telepedni az én káromra.

2014. jan. 13. 08:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed intelligens ember, akkor meg lehet vele ezt beszélni. Csak legyél vele megértő, ez a lényeg, vagyis mutasd ki neki azt, hogy nem eltiltani akarod a sörözéstől, csak ez a pasas tényleg rossz hatással van rá. Mondd el az igazat, hogy szerinted ki akar túrni téged, mert magányos és kell neki egy haver.
2014. jan. 13. 12:16
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
4-es vagyok. Lehet, hogy irigyli a férjedet a boldog házassága miatt, és ezért bánt téged, hisz ki tudja, hogy mik történtek vele a "régi" életében.
2014. jan. 13. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló történt velünk, a férjem haverját kidobta a nője. Kidobták a munkából is, szinte az utcára került. A férjem szerzett neki albérletet, és felvette hozzánk a ház körüli munkákra. Nekünk sem megy mostanában túl jól, de szemet hunytam. Kapott ebédet, cigit és pár ezer Ft-ot is. Sajnáltuk, gondoltuk segítünk, míg egyenesbe jön. Ő is beszólt előttem a férjem exéről, hogy az mennyire szexi jó nő volt. Tudom, hogy nem, láttam képét a neten, épp ezért bosszantott fel ennyire, mert tudtam, hogy engem akar szívatni. Csak hát rossz lóra tett, mert én mindenkinek megadom a tiszteletet, de ugyan ezt el is várom, és velem nem lehet csak úgy sz*rakodni. Meg is kértem a férjemet este, hogy dobja ki. Nem dolgozhat már a ház körül. Úgyis többe került, mint amit teljesített, mert szinte semmihez sem ért. A füvet is nekem kellett újra nyírnom. Volt belőle vitánk, de nem engedtem. Van az a mondás, hogy ne harapj a kézbe, ami enni ad. Ez a barátoknál főleg igaz. Beengedted a házba, meghívtad ebédre, és beléd mart. Még jó, hogy kitiltod!!!
2014. jan. 13. 13:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus intrikus. Nem egy barátnőm házasságát verte szét ilyen "jó barát".
2014. jan. 13. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!