Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a lányom barátját! (? )

Utálom a lányom barátját! (? )

Figyelt kérdés

Általánosban egy osztályban voltak. Mindig, amikor mesélt a lányom az aznapi iskoláról minden gyerekről határozott véleményem alakult ki. Múveletlen, parazitának, kétszínűnek adta le azt a gyereket, akivel ma jár. Á.i.-ben utálták egymást.Az egyik volt a menő gyerek, a lányom volt az osztály nyuszija. Aztán volt valami kisebb baleset a lányom egyik évfolyamtársával és a gyerekem kihívta a mentőket. Azóta barátok az évfolyamtársával(nő). Így került be a b*nko társadalmi rétegbe. Részegpartykra hívják, azonban a személységén nem változatattak. Sose jött haza részegen, de a többiek... Na szóval a lányom tavaly összejött a mostani barátjával. Mind a ketten gimisek.

Egyszerűen nem szimpatikus nekem a barátja. Négy éve is alúlművelt p@r@szt volt. Most is ilyen, csak a lányom nem lássa. Szerintem kihasználja.

De ezt elkel fogadnom. Próbálom. Megbeszéltem vele szépen a dolgokat, de nem értett belőle. Most hagyom, hogy pofára essen. Jobbat nem tudok. Mindennapos vita téma a barátja. Szeretném félretenni az utálatomat, csak nem tudom, hogy hogyan!

Most a gyerekek 17 évesek.

2013. nov. 23. 14:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem hagyd rá. Nem is biztos, hogy ez a fiú még mindig "paraszt".
2013. nov. 23. 14:25
 2/30 A kérdező kommentje:
Hát remélem... Bár ahányszor találkoztam vele, nem sok pozitív tulajdonságot könyveltem le magamban. Bezzeg nem akarom rontani a lányommal a kapcsolatot(eleget rontottam már). Csak nem tudom félre rakni az utálatot. Megfogok vele békülni egy idő után?
2013. nov. 23. 14:29
 3/30 anonim ***** válasza:
93%

Hány éves vagy te? :D És te parasztozol meg műveletlenezel le másokat? Végigolvastam és fogtam a fejemet a fogalmazásodtól. :D

Egyébként, kicsit gyerekes, hogy felnőtt nő létedre úgy beszélsz egy általánosiskolás kisgyerekről, mintha felnőtt lenne, és úgy is minősíted. Gondolkozz kérlek, ezek gyerekek még. Másrészt, a lányod már nem kislány, fel tudja mérni, hogy kivel akar együtt lenni. Felesleges vele emiatt veszekedned, csak megutál téged. Az ő döntése, az ő életed, ha pedig pofára esik, akkor tanul belőle ez az élet rendje. De ne veszekedj vele emiatt minden nap, az ilyen "anyukák"-tól szoktak fejvesztve menekülni, még ha a kapcsolatuk nem is érett meg rá. Ha nem szeretnél egyedül megposhadni öregkorodban, akkor hagyd rá.

2013. nov. 23. 14:32
 4/30 anonim ***** válasza:
94%

Ne zavarjon. Mire megszoknád, addigra már rég szakítani fognak.

Azért ezen a mondaton elgondolkoznék:

"Négy éve is alúlművelt p@r@szt volt. Most is ilyen, csak a lányom nem lássa. "

2013. nov. 23. 14:33
 5/30 anonim ***** válasza:
95%

"Négy éve is alúlművelt p@r@szt volt. Most is ilyen, csak a lányom nem lássa. Szerintem kihasználja."

Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Erre szokták mondani.

2013. nov. 23. 14:34
 6/30 anonim ***** válasza:
6%
nah most még mielőtt beleköttök: egyes vidékeken a látja helyett lássa, elfogadott, ugyanis a tájszóláshoz tartozik. (és ezt már iskolában is megtanítják hogy aki látja helyett lássa-t mond azt nem feltétlenül kell javítani mert lehet tájszólás) ha jól emlékszem méghozzá északmagyarországon szokás
2013. nov. 23. 14:38
 7/30 anonim ***** válasza:
55%

Nem mindig a "parasztok" müveletlenek.

A lányod lehet azért van ezzel a "paraszt" fiuval, mert a beképzelt okos tojásokat nem birja!

2013. nov. 23. 14:38
 8/30 anonim ***** válasza:
92%

#6:

Az is ide tartozik, hogy "alúl"?

Az is, hogy "elkel fogadnom"?

AZ összes többi hiba és fogalmazás is?

2013. nov. 23. 14:45
 9/30 anonim ***** válasza:
88%
Hát kérdező... A helyesírásodat elnézve, szerintem a lányod barátja műveltebb lehet nálad. Előbb tanulj meg helyesen írni, aztán mondd a lányod volt osztálytársaira, barátaira és a bartájára azt, hogy műveletlenek.
2013. nov. 23. 15:09
 10/30 A kérdező kommentje:

Igen bevallom borzalmasan fogalmazok, írok. 10 éve élek Magyarországon. És igen északon vagyunk. Tehát ebbe ne kössetek bele.

42 éves vagyok. És bevallom ezt a hibámat, de nem tudok már higgadtan beszélni a lányommal a barátjáròl. Nem tudom félre tenni az utálatomat és szerintem ezt a gyerekek is észre vették.

2013. nov. 23. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!