Utálom a lányom barátját! (? )
Általánosban egy osztályban voltak. Mindig, amikor mesélt a lányom az aznapi iskoláról minden gyerekről határozott véleményem alakult ki. Múveletlen, parazitának, kétszínűnek adta le azt a gyereket, akivel ma jár. Á.i.-ben utálták egymást.Az egyik volt a menő gyerek, a lányom volt az osztály nyuszija. Aztán volt valami kisebb baleset a lányom egyik évfolyamtársával és a gyerekem kihívta a mentőket. Azóta barátok az évfolyamtársával(nő). Így került be a b*nko társadalmi rétegbe. Részegpartykra hívják, azonban a személységén nem változatattak. Sose jött haza részegen, de a többiek... Na szóval a lányom tavaly összejött a mostani barátjával. Mind a ketten gimisek.
Egyszerűen nem szimpatikus nekem a barátja. Négy éve is alúlművelt p@r@szt volt. Most is ilyen, csak a lányom nem lássa. Szerintem kihasználja.
De ezt elkel fogadnom. Próbálom. Megbeszéltem vele szépen a dolgokat, de nem értett belőle. Most hagyom, hogy pofára essen. Jobbat nem tudok. Mindennapos vita téma a barátja. Szeretném félretenni az utálatomat, csak nem tudom, hogy hogyan!
Most a gyerekek 17 évesek.
Hány éves vagy te? :D És te parasztozol meg műveletlenezel le másokat? Végigolvastam és fogtam a fejemet a fogalmazásodtól. :D
Egyébként, kicsit gyerekes, hogy felnőtt nő létedre úgy beszélsz egy általánosiskolás kisgyerekről, mintha felnőtt lenne, és úgy is minősíted. Gondolkozz kérlek, ezek gyerekek még. Másrészt, a lányod már nem kislány, fel tudja mérni, hogy kivel akar együtt lenni. Felesleges vele emiatt veszekedned, csak megutál téged. Az ő döntése, az ő életed, ha pedig pofára esik, akkor tanul belőle ez az élet rendje. De ne veszekedj vele emiatt minden nap, az ilyen "anyukák"-tól szoktak fejvesztve menekülni, még ha a kapcsolatuk nem is érett meg rá. Ha nem szeretnél egyedül megposhadni öregkorodban, akkor hagyd rá.
Ne zavarjon. Mire megszoknád, addigra már rég szakítani fognak.
Azért ezen a mondaton elgondolkoznék:
"Négy éve is alúlművelt p@r@szt volt. Most is ilyen, csak a lányom nem lássa. "
"Négy éve is alúlművelt p@r@szt volt. Most is ilyen, csak a lányom nem lássa. Szerintem kihasználja."
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Erre szokták mondani.
Nem mindig a "parasztok" müveletlenek.
A lányod lehet azért van ezzel a "paraszt" fiuval, mert a beképzelt okos tojásokat nem birja!
#6:
Az is ide tartozik, hogy "alúl"?
Az is, hogy "elkel fogadnom"?
AZ összes többi hiba és fogalmazás is?
Igen bevallom borzalmasan fogalmazok, írok. 10 éve élek Magyarországon. És igen északon vagyunk. Tehát ebbe ne kössetek bele.
42 éves vagyok. És bevallom ezt a hibámat, de nem tudok már higgadtan beszélni a lányommal a barátjáròl. Nem tudom félre tenni az utálatomat és szerintem ezt a gyerekek is észre vették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!