Ti s utáltátok tesótok barátját/barátnőjét?
A téma ismerős csak nem pont ebben a formában..:D
a korkülönbség nem rosz elgondolás de.. te nem beszélgettél még úgy el vele hogy megbántottad??
mármint leírásod alapján nem személyesen hanem facebook-on..
és még egy kérdés ha már egyszer korkülömbség is van de azért odaírhattad volna hogy a csaj hányéves vagy te..
mármint ha tizenéves vagy akkor.. .
nem mintha most mindent ki akarnék szedni belőled de a téma érdekesnek és ismerősnek hangzik..:)
Én párom tesójának a barátnőjét utálom, de a tesóját se csípem.
Élősködő senkik, állandóan csak a szobában vannak, nem segítenek se főzni, se takarítani, se pakolni, teregetni, füvet nyírni, semmiben se... A kaját is felviszi neki, ne kelljen lemennie... 2 éve itt eszi a penész.
Én 6 éve vagyok párommal, engem bezzeg el akartak anno távolítani, mert félénk voltam, nem mertem nyitni...
A kiemelt kérdésre: Nem, sosem utáltam egyiket sem.
A magyarázat végén feltett kérdésedre: Igen, lehet. Főleg az utóbbi.
Hat velem az egyik trsom alapjaraton utalatos,persze h rosszabb viszony lett koztunk a bnojevel.
az egyik hugomnak meg most lett pasija, de kb ugy erzem magam,mintha a srac csak elvenni akarja tolem. emiatt nehez nyitnom a pasija fele. mondjuk ugyebar kisebb is, ugyhogy kb zoldfulunek tartom szegenyt akarmit mond. tudom en id voltam fiatal.... epp ezert mokas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!